Merhabalar foruma henüz üye olalı 1 hafta olmamıştır fakat, yardım destek konusunda o kadar hızlısınız ki bu harika bir şey foruma üye olarak en doğru kararı aldığımı düşünüyorum. 2 tanecik kuşum var ikiside erkek ayrı kafeslerde tutuyorum birinin hasta olma ihtimaline karşın. Zaten 1 tanesi henüz yavru 35 40 günlük 
24 yaşında İstanbul'da yaşıyan bir bireyim hayvanları hiç tür ırk cinsiyet vs. farketmeksizin çok seviyorum. Özellikle kuşlar ilgi alanım haklarında pek fazla bir şey bilmesem de bir çok kuş büyüttüm uysal olanıda vardı vahşi olanıda vardı
Ama hepsinin benim için yeri farklı her birini seviyorum açıkçası. Bu foruma katılmamda ki amaç ise kuşlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olma ki foruma geldiğimden beri hiç bilmediğim şeyler öğrendim şimdiden öğrendiğim ve öğreneceğim tüm bilgiler için teşekkür ediyorum herkese 
Forumda takılmaca keyfi Tarçın ile

24 yaşında İstanbul'da yaşıyan bir bireyim hayvanları hiç tür ırk cinsiyet vs. farketmeksizin çok seviyorum. Özellikle kuşlar ilgi alanım haklarında pek fazla bir şey bilmesem de bir çok kuş büyüttüm uysal olanıda vardı vahşi olanıda vardı

Forumda takılmaca keyfi Tarçın ile