Hint bülbülü ishal sorunu

Yusuf eliaçık

iyikus.com Üyesi
Bir çift hint bülbülüm var 4 yumurta yaptılar kuluçkanın 15. Gununde yumurtalar cikti su anda yavrular 2 gunlukler
yani kuşuma 2 gündur ust uste yumurta mamadi veriyorum .
içeriğinde ( yumurta akı beyazı/ toz halinde kabuğu/ cici bebe / çok az 2 çay kaşığı da pekmez ) bu verdiğim mamadan ötürü böyle ishal olmus olabilirler mi .
Daha once mama veriyordum ama ayrı kabda veriyordum çok fazla yemiyorlardı su anda yavru var diye yemeleri gerekiyor diye yemligin bir kismina mama bir kismina yem koyuyorum.. tedavi icin ne önerirsiniz

Merhaba, mama içeriği bazen ishal yapabiliyor. Özellikle ıslak bir mama ishale çevirebiliyor. Ayrıca yumurta akı değil, çok iyi halşanmış yumurta verilmelidir. Çiğ yumurtalar B vitaminini bağlayıp emdiğinden kuşlara yararlı değildir.
Birde tekrar yumurtlama durumu söz konusu olabilir. Bu nedenle dışkısı ishale çevirmiş olabilir.

Oyla 0
Gün içinde veya yediklerinden dışkı değişimi çok normal.öncelikle doğal yollarla çözülmeli.Dizayme kullanırken ek olarak pirinç haşlanıp suyuda verilebilir.Elektorlit verilebilir.Ama öncelikle dışkıyı görsek daha iyi olur

Oyla 0
Gün içinde veya yediklerinden dışkı değişimi çok normal.öncelikle doğal yollarla çözülmeli.Dizayme kullanırken ek olarak pirinç haşlanıp suyuda verilebilir.Elektorlit verilebilir.Ama öncelikle dışkıyı görsek daha iyi olur
Yüklemeye çalıştım ama sürekli sistem hata verdi . " yüklemeye çalıştığınız dosya çok büyük " diyor video çekmeye çalıştım foto çekmeye çalıştım sürekli hata verdi . Diazyme sipariş ettim yolda geliyor . Pirinç haslayip suyunu tamamen suluga mi doldurmalıyım yoksa bi oranı var mı .

Oyla 0
resim boyut büyük olduğundan atmıyor. Sistem 2 mb üstü kabul etmiyor. Bu nedenle hizliresim.com gibi yükleme sitelerine ekleyip link atınız lütfen. Pirinç suyunu yarı yarı ya yapabilirsiniz.

Oyla 0
Geri