Hint Bülbülü Kafesi İyi mi?

Bülbülcü Abi

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, iki adet zebra ispinozum var. Bu şekilde bir kafeste besliyorum. Sizce nasıl bir kafes dizaynı olmuş sizce? Fikriniz nedir? Ek tavsiyeleriniz var mıdır?

Ekli dosyalar

• 20210729_131300.jpg
    20210729_131300.jpg
    3.8 MB · Görüntüleme: 17
Merhaba.
Şanlı kuşlarmış. :)
Tavsiye;
-Ben olsam en sağdaki ve en soldaki dalları biraz yukarı alırdım ki kuşlar karşı karşıya uçarken ortadaki dallardan sorun yaşamasın
-Ortadaki dallardan birisini iptal ederdim, bence fazlalık yapıyor.

Oyla 0
10 kg'lik çam peletim var. Onu kullanıyorum ama zaten ok uzun gidiyor. Ayda bir ancak değiştiriyorum...
Büyük kafes olması çok iyi, fakat bence ortadaki tüneği kaldırın, uçsunlar boydan boya.
Ayrıca uyurken yukarda olmak istiyorlar, bir tüneği yukarı takabilirsiniz
Salıncak çok seviyorlar , bende 40 a yakın vardı hint bülbülü. Gece salıncakta uyuyorlar. Yuvadan çıkan minik bebekler hele ilk salıncağa çıkıyorlar. Çok tatlılar, çok seviyorum bu kuşları.

Oyla 0
Büyük kafes olması çok iyi, fakat bence ortadaki tüneği kaldırın, uçsunlar boydan boya.
Ayrıca uyurken yukarda olmak istiyorlar, bir tüneği yukarı takabilirsiniz
Salıncak çok seviyorlar , bende 40 a yakın vardı hint bülbülü. Gece salıncakta uyuyorlar. Yuvadan çıkan minik bebekler hele ilk salıncağa çıkıyorlar. Çok tatlılar, çok seviyorum bu kuşları.
Tünekler bol olsun ki rahat rahat takılabilsinler diye düşünmüştüm esasında ancak dediğiniz gibi rahatça uçmaları için ortadaki tüneği çıkarabilirim evet. Uyurken de yuvalarında uyuyorlar, yuva dışında uyumuyorlar...

Oyla 0
Geri