Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,HIPRAMINCHOK LIQUID almak istiyordum.Netteki ürünlerinin kullanım tarihlerine 2 aylık bir zaman kalmış.Ürünün yeni üretimi olacak mı veya buna eşdeğer başka bir ürün var mı bildiğiniz ?
merhaba bu ürün vitamin ve aminoasit katkısı olduğu için diğer multi vitamin ve aminoasit içeren ürünler alınabilir. Piyasada çok fazla muadili, daha iyisi mevcut. Örneğin şuan bulabileceğiniz ürünlerden bir tanesi care 4 bird ün Geniş Spektrumlu Multivitamin ürünü işinize yarayabilir. Ayrıca şu sıralar ithal ürün pek gelmediğinden önerebileceğim ürünlerin çoğu tükenmiş. Tolyamin mix setine bakılabilir.