Hobipet.com.tr bir internet sitesidir ve evcil ürünleri satmaktadır. Hobipet üzerinden ihtiyacınız olan birçok şeye rastlayabilirsiniz. Uzun süredir Hobipet'e sık sık internette gezinirken rastlıyordum. Mama ihtiyacımdan dolayı hobipete güvenerek alışveriş yapmaya karar verdim. Tabi mama alırken uygun olduğunu düşündüğüm diğer ürünleri de alarak yaklaşık 65 TL malzeme aldım. Gerek site düzeni, gerek ürün çeşitliliği açısından elverişli bir platform. En önemlisi de stokta olmayan ürünler düzenli güncellendiğinden dolayı, ellerinde olmayan ürünleri satın almıyorsunuz. Buda kargonun hızlı gönderilmesine sebep oluyor. Dün öğle 15'den önce verdiğim kargo farklı şehirde olmama rağmen Sabah 11 sularında elime ulaştı. Sanırım bugüne kadar aldığım en hızlı kargomdu.
Paketleme oldukça iyi yapılmış ve ürünlerim hasar görmemişti. Sanırım artık ihtiyacım olduğunda tekrardan ziyaret edip, ürün alacağım bir site olacak hobipet.com.tr
Umarım bu yazımdan sonra sitemize sponsor olurlar
Hobipet güvenilir mi? Hobipet Nasıl?
Evet. Hobipet.com sitesinden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Müşteri Memnuniyeti: 9/10
Ürün Bulunabilirliği: 7/10
Ürün Fiyatı: 8/10
Paketleme: 10/10
Kargolama Hızı : 10/10
Paketleme oldukça iyi yapılmış ve ürünlerim hasar görmemişti. Sanırım artık ihtiyacım olduğunda tekrardan ziyaret edip, ürün alacağım bir site olacak hobipet.com.tr

Umarım bu yazımdan sonra sitemize sponsor olurlar

Hobipet güvenilir mi? Hobipet Nasıl?
Evet. Hobipet.com sitesinden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Müşteri Memnuniyeti: 9/10
Ürün Bulunabilirliği: 7/10
Ürün Fiyatı: 8/10
Paketleme: 10/10
Kargolama Hızı : 10/10
Son düzenleme: