İki dişi kuş aynı kafeste yaşar mı?

Gündüz demircan

iyikus.com Üyesi
Benim birtane dişi kuşum var yaklaşık 7-8 aylık. Bir yakınımızında 1 yaşından büyük dişi bir kuşu var fakat yakınım uzun süre yurtdışına çıkacağından dolayı kuşu satmak zorunda kalacak. Bende kuşu bildiğim için onu almak istiyorum fakat benim kuşumda dişi olduğundan 2 dişi kuş anlaşırmı kavga ederler mi anlaşmaları mümkün mü? Lütfen yanına erkek al vs demeyin onu bende biliyorum bu kuş satın almak değil sadece bildiğim bir kuşu sahiplenmek istiyorum ve kuş dişi

Merhaba, dişi kuşlar genelde birbiriyle iyi anlaşıyorlar ama karakterleri değişken olabiliyor her canlı gibi. Deneyimlemeden bilemezsiniz. Direk bir araya getirmeyin öncelikle. Bir süre aynı ortamda dursunlar ama ayrı kafeslerde. Yeni gelen ortam florasına alıştıktan sonra birleştirilebilir. Eğer 2 dişi bakılacaksa her şeyden 2 tane kullanmakta fayda var. Dişi kuşlar daha çok bölge seçiyorlar ve yemlik, suluk gibi ürünleri (bazen tünek) paylaşmama konusunda saldırgan olabiliyorlar.

Oyla 0
Merhaba, dişi kuşlar genelde birbiriyle iyi anlaşıyorlar ama karakterleri değişken olabiliyor her canlı gibi. Deneyimlemeden bilemezsiniz. Direk bir araya getirmeyin öncelikle. Bir süre aynı ortamda dursunlar ama ayrı kafeslerde. Yeni gelen ortam florasına alıştıktan sonra birleştirilebilir. Eğer 2 dişi bakılacaksa her şeyden 2 tane kullanmakta fayda var. Dişi kuşlar daha çok bölge seçiyorlar ve yemlik, suluk gibi ürünleri (bazen tünek) paylaşmama konusunda saldırgan olabiliyorlar.
Teşekkür ederim☺️

Oyla 0
Geri