1 - 2 saattir kur yapmalar, ayak atmacalar, kovalaşmalar alırız bir maşallah
TeşekkürlerMaşallah ikisine de
Maşallah çok tatlılar1 - 2 saattir kur yapmalar, ayak atmacalar, kovalaşmalar alırız bir maşallah
TeşekkürlerMaşallah çok tatlılar
Evdekileri ikna etmeye çalışıyorum abiMerve bence bunlara birer tane eş al
Eşleşme gibi bir müdahale mi yoksa başka birşey mi yapmam lazım :/Spangle olan kuyruk kaldırıyor. Eğer müdahale etmezsen eğer kızgınlık yumurtası atacaklardır.
Kafesleri aynıydı sabah ortaya tel koyayım. Çiçiye eş düşündüm. Sindiyi de eşliycem fakat nasıl yapmam gerek bilmiyorum aldığım erkek kuşla anlaşabilir mi bir ton soru işaret var kafamda. Sindi daha kırılgan hassas geliyo bana. Ve küçük bir soru daha eğer başını ağrıtmazsam; Eşleşme yapmak için ne kadar sürem var?Ayrılmaları lazım eğer eş alınmayacaksa. Aynı ortamda olabilirler ancak aynı anda dışarıda olmamaları gerekir. Başka bir şekilde önlemenin tek yolu eşleştirmek olacaktır. Ya da kızgınlık atsın kuş alamam da seçenek ama risk teşkil edebilir ileride.
Benimki de sürekli kuyruğunu sallıyor ama sonra kuyruğunu kasiyor. Acaba sadece kasindigi icin mi oyle yapıyor?Ayrılmaları lazım eğer eş alınmayacaksa. Aynı ortamda olabilirler ancak aynı anda dışarıda olmamaları gerekir. Başka bir şekilde önlemenin tek yolu eşleştirmek olacaktır. Ya da kızgınlık atsın kuş alamam da seçenek ama risk teşkil edebilir ileride.
En iyisi eski kafelere dönüş yapmak. Birini benim odama diğerini kardeşimin odasına götürmek. Eklediğin konuya da göz attım sabah tek tek uygulamaya başlamak zorundayım. Kızgınlık yumurtası bırakmalarını istemem bu olay benim gözümü bayağı korkutuyor çünkü. Teşekkür ederimBugüne kadar ki tecrübelerime dayanarak söyleyecek olursam 1 ay civarı. Diğer türlü bu şekilde devam ederlerse birbirlerinin üzerlerine çıktıklarına şahit olabilirsiniz. Hormonları baskılayacak önlemler gerekiyor geciktirmek için.
Kuşların Üremesi Nasıl Engellenir?
Kuşların Üremesi Nasıl Engellenir? Kuşlarda Üreme Davranışını Önlemek Genel bilgi Vahşi doğada dişi papağanlar, bir eşleri ve uygun bir yuvalama yeri olmadıkça yumurta bırakmazlar. Ancak esaret altında ki bazı papağanlar, bir eş olmamasına rağmen yumurta bırakacak ve hatta yumurtalarına yatıp...iyikus.com
Yeni tüy çıkarma gibi bir durumu var mı? Belki ondandırBenimki de sürekli kuyruğunu sallıyor ama sonra kuyruğunu kasiyor. Acaba sadece kasindigi icin mi oyle yapıyor?
Şuan tüyde aslında hatta kuyruğunu kaşıdıktan sonra tüyünü kopardı ama ondan öncede vardı kuyruk sallamaları inşallah yumurta atmaz yaYeni tüy çıkarma gibi bir durumu var mı? Belki ondandır
Kaçış yok yine de. Bu süreci uzatacaktır sadece.En iyisi eski kafelere dönüş yapmak. Birini benim odama diğerini kardeşimin odasına götürmek. Eklediğin konuya da göz attım sabah tek tek uygulamaya başlamak zorundayım. Kızgınlık yumurtası bırakmalarını istemem bu olay benim gözümü bayağı korkutuyor çünkü. Teşekkür ederim
Yeni bir konuda fotoğraf ya da kısa bir video atarsanız kontrol etmek isterim.Şuan tüyde aslında hatta kuyruğunu kaşıdıktan sonra tüyünü kopardı ama ondan öncede vardı kuyruk sallamaları inşallah yumurta atmaz ya
Çiçiyi eşlemek için erkek bir kuş var Ocak ayının başında tanışacaklar bir aksilik çıkmazsa.Kaçış yok yine de. Bu süreci uzatacaktır sadece.
Yeni bir konuda fotoğraf ya da kısa bir video atarsanız kontrol etmek isterim.
Teşekkür ederimAynı anda eş alıp tanıştırmak daha sağlıklı olacaktır bence. Biraz daha büyümüş olurlar hem