İki yumurta damarlandi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melisatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melisatk

Forum Sakini
Uzun süredir kuslarimla pek ilgilenemiyorum bugün kafese baktığımda iki yumurta olduğunu ve damarlandigini gördüm yuvaliktan çıkmıyor sizce bir sıkıntı olur mu

Merhaba hayırlı olsun ☺️
Maşallah diyelim sorun olduğunu sanmıyorum yumurtaların üzerine yatmaya başlamış görünüyor takviyeleri yumurta mamasını ihmal etmeyin kalamar kemiği mutlaka kafeste bulunsun
Umarım süreç bu sefer çok güzel ilerler 😊

Merhaba hayırlı olsun ☺️
Maşallah diyelim sorun olduğunu sanmıyorum yumurtaların üzerine yatmaya başlamış görünüyor takviyeleri yumurta mamasını ihmal etmeyin kalamar kemiği mutlaka kafeste bulunsun
Umarım süreç bu sefer çok güzel ilerler 😊
Umarım hocam 🤗 kalamar kemiği var takviyeler yapılıyor ama ben kaç günlük olduğunu bilmiyorum yumurtaların onu anlamanın yolu yok sanırım demi yumurta ne zaman çıkar hiçbir fikrim yok

Umarım hocam 🤗 kalamar kemiği var takviyeler yapılıyor ama ben kaç günlük olduğunu bilmiyorum yumurtaların onu anlamanın yolu yok sanırım demi yumurta ne zaman çıkar hiçbir fikrim yok
Damarlanma oluşmaya başladı ise genelde 3 gün sonunda başlıyor
İlk yumurta 7 günlük diye tahmin ediyorum diğeri ise 5 günlük son yaptığı yunrutadan iki şer gün geriye girerek ilk yumurtanin tarihini bulabilirsin

Damarlanma oluşmaya başladı ise genelde 3 gün sonunda başlıyor
İlk yumurta 7 günlük diye tahmin ediyorum diğeri ise 5 günlük son yaptığı yunrutadan iki şer gün geriye girerek ilk yumurtanin tarihini bulabilirsin
O ikisinden başka yok hocam yumurta toplam 9 yumurta vardi kirdigi sürekli kırıp durdu yuvaliktan attı yumurtaları ayırım dedim bu kadar çok yumurta yapınca bu sefer dolu geldi iki yumurta 😂

Senin dişi problemli acaba ilk yuvalık düştükten sonra mi başladı bu durum
Yok hocam ben kuşları mecbur birine verdim evde uzun süre yoktum o sırada yumurta yapmış kırmaya başlamış o günden beri kırıyor bu ikisini kırmadı oturuyor Allah'tan hergun eve gittiğimde kırıldı mı diye düşünüyorum inşallah kırmaz bunlarida

Geri