Peki hangi uretici yemi link atabilirmisin?akyol gibi yerlerden uretici yemlerine bakabilir ama onlarin kargo ucreti cok fazla. Arkadaşın hangi ilde yaşıyor. Ayni ilde isek yardım edebilirim kendisine.
Üretici yemlerinden ben anlamıyorum pek. Anlayanları etiketliyim onlar yardımcı olur sana.Peki hangi uretici yemi link atabilirmisin?
Abi bu 1 kiloluk benelux vakumlu olarak mı geliyor yoksa kendi paketi mi var?Benelux Premium Budgies Karışık Muhabbet Kuşu Üretici Yemi 1 kg sadece 0,00 TL
Benelux Premium Budgies Karışık Muhabbet Kuşu Üretici Yemi ve kuşlarınızın ihtiyacı olan tüm Benelux ürünler petmarketburada.com'da 100 tl üzeri ücretsiz kargo ile sizleri bekliyor.www.petmarketburada.com
Vay anasını. 1 kilo satmaya başladılar demek ki. Çok da uygunmuş fiyatı. Güzel olmuş.Benelux Premium Budgies Karışık Muhabbet Kuşu Üretici Yemi 1 kg sadece 0,00 TL
Benelux Premium Budgies Karışık Muhabbet Kuşu Üretici Yemi ve kuşlarınızın ihtiyacı olan tüm Benelux ürünler petmarketburada.com'da 100 tl üzeri ücretsiz kargo ile sizleri bekliyor.www.petmarketburada.com
Bölünmüş, vakumlu olarak gönderiliyor.Abi bu 1 kiloluk benelux vakumlu olarak mı geliyor yoksa kendi paketi mi var?
üreticilerin çokça kullandığı yem vivid fiyatı da uygun 1kg 10tl
Vivid Bird Meyveli Karışık Muhabbet Kuşu Yemi 1 Kg sadece 10,00 TL