İshal

Ciddi bir dışkı. Altlığı temizleyip peçete koyar mısınız? Bu şekilde devam ediyorsa veteriner kontrolü gerekiyor.

Oyla 0
Dışkılar sıkıntılı! Ne marka yem kullanıyorsun? Suluğunu düzenli sabunlu suyla yıkıyormusun? Ve suyunu tazeliyormusun? İçme suyumu veriyorsun yoksa çeşme suyumu?

Oyla 0
Evet kafes temizligine çok dikkat ediyorum suyunu her gün tazeliyorum hatta bazen günde iki kere degişiyorum suyunu yemlerini de her gün tazeliyorum ve normalde elma meyve verirdim ve bir sıkıntısı olmazdı bu sıralar vermedim yani sebze ve meyveden de kaynaklı bir sorun değil ve yemi de hep aynı yerden alırım ve simdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım yemi açık yerden alıyorum ama uzun süredir alıyorum yani şimdiye kadar böyle bir durum yasamadım

Son düzenleme:
Oyla 0
Suyunu değiştirmeden önce sabunlu suyla süngerle yıkayın. En az 3 günde bir yıkanması lazım. Sulukta bakteri mantar ürer. Yemini Garden mix pembe paket alın. Açık yemlerin ne olduğu belli değil. Ve siz herzaman aynı yemi alsanızda kuşçu herzaman aynı yemi satmayabilir. Çoğu kuşçu en ucuz ve bayat yemleri satıyor. Suyuna 2-3 damla elma sirkesi damlatın şimdilik...

Oyla 0
Son dışkılar bende hasta olmaya yatkın bir dışkı izlenimi verdi. Arada gidip geliyor gibi. Bakteriyel ciddi bir problem gibi değil sanki ama iyi bir k vitamini ya da k vitamini içeren gıdalar vererek toparlanmasını gözlemlemek lazım. Aynı şekilde probiyotik ve elektrolitte.

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri