ısınma

ramazan ö

iyikus.com Üyesi
merhabalar kuşlarda ısıtmayı nasıl sağlıyorsunuz arkadaşlar?
ben böyle bir ürün aldım tavsiye ederim fakat ürünü çok yakına koymanız gerekiyor bu seferde benim kuşumun kuyruğunun değmesinden falan korkuyorum çünkü üstü inanılmaz derecede ısınıyor seramik ısıtıcı ürün..

bu ürünü nasıl işlevsel hale getirebilirim ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• 707A4540-6939-4105-B905-E17AECBF185C.jpeg
    707A4540-6939-4105-B905-E17AECBF185C.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 5

teşekkür ederim fakat resimde attığım seramik ısıtıcının odayı ısıtma gücü olduğunu sanmıyorum ve dediğim gibi hayvanı ısıtması içinde çok yakınına koymak gerekiyor ondanda korkuyorum bu cihazı nasıl kullanabilirim başka türlü sizce? veya başka birşey mi almalıyım ama elektrik yakıtı bakımından en mantıklısı bu gibi geldi

teşekkür ederim fakat resimde attığım seramik ısıtıcının odayı ısıtma gücü olduğunu sanmıyorum ve dediğim gibi hayvanı ısıtması içinde çok yakınına koymak gerekiyor ondanda korkuyorum bu cihazı nasıl kullanabilirim başka türlü sizce? veya başka birşey mi almalıyım ama elektrik yakıtı bakımından en mantıklısı bu gibi geldi
ısıtma konusunda maalesef her ürün çok yakıyor :(
Bu tip lambalar düşür oranda etki sağlıyor. Ortam ısısını dengelemek için daha kullanışlı olabilir. Örneğin 16-18 derece bir ısınız var, bunu orantılı tutmada etkili olabilir.

ısıtma konusunda maalesef her ürün çok yakıyor :(
Bu tip lambalar düşür oranda etki sağlıyor. Ortam ısısını dengelemek için daha kullanışlı olabilir. Örneğin 16-18 derece bir ısınız var, bunu orantılı tutmada etkili olabilir.
valla bu zamlardan sonra ben soba açamıyorum evin içinde hayvanda üşümesin diye bunu aldım ama oda sıcaklığını 1 derece dahi artıracağını düşünmüyorum nede sabitleyeceğini zaten 75w gücü olması lazım napıcam bilmiyorum

Hiç sormayın. Faturalar maalesef çok kabarık. Şuan ortam ısınız kaç derece bilmiyorum ancak 13-15 ortalama bile kuşlar için yeterli gelebilir bazen. Şuan bu derecede üretim yapmaktayım.

Geri