Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abiler şimdi ben Bi ısıtıcı aldım kuşlar için ampül ısıtıcı 250 bir zararı olur mu veya tahta kafes olduğu için yangın felan çıkarır mı kullanan arkadaşlar var mı bilgi alabilir miyim?
Abi bunu almış bulunduk inşallah bu bitince ışıksızını arar bulurum aldığım yerde Bi beyazı birde kırmızısı vardı bunu tercih ettim yorum için teşekkür ederim
Evcil Hayvan Kümes Isıtıcı Ampul 100W Seramik Infrared Ampül E27 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Seramik Isıtıcı Ampul 75 watt en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.