kafasını sallıyor

ciromveben

iyikus.com Üyesi
dün akşam da 1 kere yaptı fark ettim şimdi de yaptı. kafasını kontrol edemiyor gibi yukarı aşağı atıyor sanki. videoya uzun çekemedim ama belli oluyor. bir farklılık görünce hemen yazıyorum sorun varsa erkenden anlayayım diye. çok teşekkür ederim yardımlarınız için. ilk kuşum olduğu için neyin normal neyin farklı olduğunu bilmiyorum

Hocam eski konudan devam etseydiniz kuşun öyküsünü bilir ona göre yorum yapardık. Videodaki hareketi normal gibi ama.
hocam bu sabahki dışkısı. acaba kursak mantarı mı oluyor... o kafa hareketini yine yaptı yemek yedikten sonra yapıyor boğazında kalmış gibi ya da yukarıdan bir şey yakalamaya çalışır gibi. sanki kafası kontrolsüzce yukarı aşağı hareket ediyor 2-3 sn sonra duruyor

Hocam eski konudan devam etseydiniz kuşun öyküsünü bilir ona göre yorum yapardık. Videodaki hareketi normal gibi ama.
ben şimdi youtubetan izledim kusma hareketi yapıyor. bilmiyordum kusma hareketi olduğunu. ama kusmuyor ağzından bir şey çıktığını görmedim sadece o hareketi yapıyor yemekten sonra. yani dün 2 kez ve bugün yaptı

ben şimdi youtubetan izledim kusma hareketi yapıyor. bilmiyordum kusma hareketi olduğunu. ama kusmuyor ağzından bir şey çıktığını görmedim sadece o hareketi yapıyor yemekten sonra. yani dün 2 kez ve bugün yaptı
Eczaneden triflucan ve flgyle alıp yarım suluğa ( 50 ml ) her birinden 6 damla katın. Flagyle'i yazdırmanız gerekebilir.

Geri