Kafes Alacağım, Öneri Gerekli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zafer

Forum Sakini
Merhaba arkadaşlar,
2 mubişe sahibim, yeni bi kafes almayı düşünüyorum.
Şu tarz kafesler tercih edilmiyor mu?
Diğer almak istediğim Hagen Vision M02

Merhaba arkadaşlar,
Merhabalar, ahşap kafesler görsel açıdan çok etkileyici oluyor ancak bakteri barındırma durumları söz konusu oluyor. Birde mubişlerin kemirme durumunu göz önünde bulundurursak bence alınmamalı. Hagen çok kaliteli güzel bir kafes, durumunuz varsa alabilirsiniz.

Oyla 0
Merhabalar, ahşap kafesler görsel açıdan çok etkileyici oluyor ancak bakteri barındırma durumları söz konusu oluyor. Birde mubişlerin kemirme durumunu göz önünde bulundurursak bence alınmamalı. Hagen çok kaliteli güzel bir kafes, durumunuz varsa alabilirsiniz.
Farklı bir öneride olur, hiç fark etmez. Önerebileceğiniz kaliteli, ideal boyutta bir kafes var mıdır?

Oyla 0
Farklı bir öneride olur, hiç fark etmez. Önerebileceğiniz kaliteli, ideal boyutta bir kafes var mıdır?
Benim fikrim tek kuş bakılacaksa minimum 40 çift kuşsa minimum 65-70cm diye düşünüyorum. Ben eurogold marka tercih ettim. Paylaşayım karar sizindir.

Oyla 0
Merhaba arkadaşlar,
Bu kafesler kanaryalara göre oluyor. Muhabbetler bunu deler geçer :) tel kafes alabilirsiniz. Facebook üzerinden 60 cm kafes gibi aramalar yapın bulursunuz

Oyla 0
Geri