Kafes konumu iyi mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhaba arkadaşlar benim kuşumun kafesi bu konumda cam falan açıldığında esinti gelmesin diye ve güneş ışığı doğrudan gelmesin diye buraya koydum doğrumu yaptım iyimi yani
IMG_20210713_204228.jpg

Bana pek doğru gelmedi. Çok ayak altında olmuş ve muhtemelen kapınız sizin fotoğrafı çektiğiniz tarafta, kuşlar cereyanda kalabilir. Camı üstten açmazsanız ve sağdaki koltuk yerine kuşları koyarsanız en iyi konum olur bence. Benim kuşlarım da ferah bi köşede, önüne bişey koymazsanız ve çok yer değiştirmezseniz sorun olmaz.

Oyla 0
@Ümit T. @minikmichael çok çok teşekkür ederim abilerim dediğiniz gibi yapacağım ayak altına koyma sebebim bizimki çok ilgi istiyo da o yüzden :D O sağ koltuğun orada da sehpalar var ama yine de koyarım oraya biraz yer var orada. Tam köşeye koyamasam da yine o taraflara koyarım sağolun yarın güzelce fotoğraf atarım tekrar inşallah

Oyla 0
Mutlaka kafesin bir köşesi duvara dayanmalıdır ya da hareketsiz bir yer olmalı. Stres, kaygi azaltıcı bir unsurdur. Kafesin güvendiği köşesi duvara yakin olan bölgedir

Oyla 0
Kafesin yeri çok önemlidir. Öncelikle kafesi koyacağınız yer aydınlık ama güneş ışığını direk almayacak bir yer olmalıdır. Kafes arasında rüzgar cereyanı olan pencere veya kapılar arasında olmamalıdır. Kuş kafesinizi yetişkin bir insan yüzünün görebileceğinden daha yükseğe asmayınız. Bu konumda hem kuşunuzun durumunu sürekli takip edebilirsiniz hem de yüksekte birikebilecek kirli havayı solumak zorunda kalmaz. Çok alçağa da koyarsanız soğuk havaya maruz kalır ve kendini güvende hissetmez. Bu arada kuşunuzun kafesini her zaman ev halkının en fazla vakit geçirdiği bir yere koyarsanız kuşunuz daha sosyal olur ve kolay evcilleşir....

Oyla 0
Geri