Sorun olmaz. Ama şunu söyleyeyim sigara içilen odada kalan kuş pek yaşamaz. Kuşunu temelli kendi odana al, hiçbir zaman salonda bulunmasın.Normalde kuşumu salonda tutuyordum geldiğinden beri. Ama salonda sigara içildiği için akşamları uyumaya yakın kendi odama alıyorum sorun olur mu?
Yok zaten genelde içilmiyor ama misafir, akrabalarım maalesef içiyor salonda bende kuşuma gelmesin diye odama alıyorum. Ama odamda camı açarsam esintide kalır camı kapatınca da havasız oluyor sanırım eşyaların yerini değiştirerek temelli alacağım.Sorun olmaz. Ama şunu söyleyeyim sigara içilen odada kalan kuş pek yaşamaz. Kuşunu temelli kendi odana al, hiçbir zaman salonda bulunmasın.
Temelli senin odanda dursa daha iyi olur, kuşlar yer değiştirmeyi pek sevmeyen canlılar. Sürekli yer değiştirmekten mutsuz olurlar.Yok zaten genelde içilmiyor ama misafir, akrabalarım maalesef içiyor salonda bende kuşuma gelmesin diye odama alıyorum. Ama odamda camı açarsam esintide kalır camı kapatınca da havasız oluyor sanırım eşyaların yerini değiştirerek temelli alacağım.
Anladım teşekkür ederim kafesini duvara veya duvar rafına assam olur mu?Temelli senin odanda dursa daha iyi olur, kuşlar yer değiştirmeyi pek sevmeyen canlılar. Sürekli yer değiştirmekten mutsuz olurlar.
Eğer sağlam, düşmeyecek şekilde asabilirsen olur.Anladım teşekkür ederim kafesini duvara veya duvar rafına assam olur mu?
Duvar da kitaplarım için ayırdığım 20-30 kitabı taşıyan bir rafım var rüzgar vs. de almıyor orası uygun olur mu ?Eğer sağlam, düşmeyecek şekilde asabilirsen olur.
Uygundur, olur.Duvar da kitaplarım için ayırdığım 20-30 kitabı taşıyan bir rafım var rüzgar vs. de almıyor orası uygun olur mu ?
Denemeniz lazım. Raflar uygun olabiliyor eğer iyi sabitlenirse