Kafes Önerebilir Misiniz?

Merve Kıratlı

Yönetici
Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Kızlara kısa bir zaman önce aldığım kafesin bazı tellerine oynama var. Bu yüzden değiştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir kaç kafes rica ediyorum sizlerden. Şimdiden teşekkür ederim

Benim kullandığım Seba kafes var. Oldukça sağlam, fakat son zamablarda güzel bir zam yapılmış:) Normalde 85 olan 55 lik kafes 115 e çıkarılmış:eek:

Tavsiye ederim yine de.

Bunun dışında Rüştü hocanında almış olduğu 50 lik white road vardı, fakat ona da zam gelmiş, 150 den 180 e çıkmış:eek:

Memleketimiz böyle, birşeye talep olmaya dursun, deli zamlar peşi sıra gelmeye başlıyor.

Pandemi de bahçeli evler nerdeyse iki katı kira zammına denk getirildi. Kuş fiyatları ve aksesuraları, besinleri ciddi zamlar aldı.

Yuh cidden.

Oyla 0
Bende bakıyorum bir yandan var fakat güvenemiyorum çünkü aldığım kafesi öyle bir kargolamışlardı ki yay şeklini almıştı :D birde alt kısmı ağır plastik kokuyor ben bile rahatsız oluyorum

Bizim memleket böyle fırsatçı nasıl olsa alacaklar diye düşünüyorlar.

Eklediğim kafese 65 TL diyorlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210218_124650_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20210218_124650_com.whatsapp.jpg
    607.9 KB · Görüntüleme: 28
Oyla 0
Çeşit çok ancak tellerin çapakları duran ve tel uçları keskin kalmış kafesleri almamak lazım. İçeri birşeyler koymak yada kafesten bir şeyler almak istediğinizde kolunuzu kesen demirler çok rahatsızlık verici. Üç kuruş fazla verin uzun süre kullanabileceğiniz ergonomik, sağlıklı ve düzgün bir şey alın derim. Zira bu keskin temizlenmemiş teller kuşlara da zarar veriyor.

Naturbird, akyol kardeşler, petmarketburada, seba kafes gibi kaliteli kafesler bulunduran yerleri inceleyip kesenize göre ayarlarsınız

Oyla 0
Seba kafes aldım ben de tek kuşum için gayet rahat boş kafes 85tl yemlik tünek suluk tül 100-105 TL gibi bir fiyattı. Ama ben internet üzerinden değil epey petshop gezip aldım .
Merhaba arkadaşlar. Kızlara kısa bir zaman önce aldığım kafesin bazı tellerine oynama var. Bu yüzden değiştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir kaç kafes rica ediyorum sizlerden. Şimdiden teşekkür ederim

Oyla 0
Çeşit çok ancak tellerin çapakları duran ve tel uçları keskin kalmış kafesleri almamak lazım. İçeri birşeyler koymak yada kafesten bir şeyler almak istediğinizde kolunuzu kesen demirler çok rahatsızlık verici. Üç kuruş fazla verin uzun süre kullanabileceğiniz ergonomik, sağlıklı ve düzgün bir şey alın derim. Zira bu keskin temizlenmemiş teller kuşlara da zarar veriyor.

Naturbird, akyol kardeşler, petmarketburada, seba kafes gibi kaliteli kafesler bulunduran yerleri inceleyip kesenize göre ayarlarsınız
Bugünü kafes için ayırdık, gezdik bir tane aldık. Dediğiniz gibi bu kapı tellerinin sivri olmamasına falan dikkat ettim. Şu anki Kafeslerin öyleydi biz büktük. Ve çapakları evde demir törpüsüyle düzeltmiştim. Bir ara burun kanaması olmuştu bu olay yüzünden

Oyla 0
Seba kafes aldım ben de tek kuşum için gayet rahat boş kafes 85tl yemlik tünek suluk tül 100-105 TL gibi bir fiyattı. Ama ben internet üzerinden değil epey petshop gezip aldım .
İnternetten alınmayacak birşey olduğunu kötü bir kafes tecrübesi ile anladım :) ayaklarımızın altı ağrıdı ama değdi :giggle:

Oyla 0
Benim kullandığım Seba kafes var. Oldukça sağlam, fakat son zamablarda güzel bir zam yapılmış:) Normalde 85 olan 55 lik kafes 115 e çıkarılmış:eek:

Tavsiye ederim yine de.

Bunun dışında Rüştü hocanında almış olduğu 50 lik white road vardı, fakat ona da zam gelmiş, 150 den 180 e çıkmış:eek:

Memleketimiz böyle, birşeye talep olmaya dursun, deli zamlar peşi sıra gelmeye başlıyor.

Pandemi de bahçeli evler nerdeyse iki katı kira zammına denk getirildi. Kuş fiyatları ve aksesuraları, besinleri ciddi zamlar aldı.

Yuh cidden.

kafes teli tedariğinde sıkıntı olduğu için üretim çok azaldı. bir de son dönem bildiğim kadarıyla kafes ihracatı arttı

Oyla 0
akyoldakardeslerde satılan kafesleri incelemeni öneririm. Seba da olabilir eklemesinden sonra son mesajı yeni gördüm. Hayırlı olsun :)

Oyla 0
Oyla 0
Çok güzelmiş güzel günlerde kullansınlar:) ben de kafesi değiştirmeyi düşünüyorum.Netten almaktan vazgeçtim yorumları okuyunca.Marka Seba olarak mı geçiyor acaba? Bir de ben kafesi haftada 1 yıkıyorum,bu malzeme yıkamaya gelirmi ki :/
Her yer aynı göndermiyordur belki benim şansıma böyle bir olay yaşamış olabilirim. Umarım sizin minikleriniz daha iyi kafeslerde yaşarlar :giggle:

Oyla 0
Geri