Zorunlu diye bir şey yok. Sırf su ve yemle de kuş besleyen var ama kalamar kemiği kalsiyum için gereklidir. İyi bir kuş bakıcısının kafesinde mutlaka bulunmalıdır. Kafesin demirbaşlarından yani. Bir de bir şey soracağım. Sen Erzurum’un neresinde yaşıyorsun? Hiç petshop falan yok mu oralarda?Kalamar kemiği bulamadım. Olmazsa bir sorun olur mu?
Küçük bir ilçesinde. Yakın zamanda istanbula gelmistim keske alsaydim. Petshoplarda kus ile ilgili sadece yem kafes felan var.Zorunlu diye bir şey yok. Sırf su ve yemle de kuş besleyen var ama kalamar kemiği kalsiyum için gereklidir. İyi bir kuş bakıcısının kafesinde mutlaka bulunmalıdır. Kafesin demirbaşlarından yani. Bir de bir şey soracağım. Sen Erzurum’un neresinde yaşıyorsun? Hiç petshop falan yok mu oralarda?
Sağol.
Bence internetten alışveriş yapsan çok daha iyi olur. Hem ürün çeşitliliği çok fazla hem de daha uygun fiyatlara ürünler bulunabiliyor. Kargo şirketleri de 81 ile teslimat yapıyor diye biliyorum ben.Küçük bir ilçesinde. Yakın zamanda istanbula gelmistim keske alsaydim. Petshoplarda kus ile ilgili sadece yem kafes felan var.
Sağol.
İnternetten birşey alınca sepete eklersin kalamar kemiği.Küçük bir ilçesinde. Yakın zamanda istanbula gelmistim keske alsaydim. Petshoplarda kus ile ilgili sadece yem kafes felan var.
Sağol.
Bence internetten alışveriş yapsan çok daha iyi olur. Hem ürün çeşitliliği çok fazla hem de daha uygun fiyatlara ürünler bulunabiliyor. Kargo şirketleri de 81 ile teslimat yapıyor diye biliyorum ben.
Akşam alacağım sağ olun.İnternetten birşey alınca sepete eklersin kalamar kemiği.
İlerleyen zamanlarda yapacağın pet alışverişleri için de aşağıdaki siteyi öneririm. Ürün çeşitliliği çok iyidir. Öneririm.Akşam alacağım sağ olun.