Kalamar kemiği tutacağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Almak istiyorum ama 1 liralık şeye 8 liralık kargo parası eklemişler burada da satılmıyor mecbur internetten alacağım ama kargo bedava olan ve toplam 5 6 lirayı geçmeyen kalamar kemiği tutacağı varmı

Çözüm
Ben üretilen her şeyi almak zorunda hissetmiyorum kendimi. Daha pratik çözümlere yönelmek lazım. Yoksa ihtiyaçlar hiç bitmez ve maddi olarak zorlar. Size tavsiyem birkaç tane plastik kelepçe alın hem dursun evde lazım olur. Kalamar kemiğini tele plastik kelepçe ile sabitleyebilirsiniz.
Ben üretilen her şeyi almak zorunda hissetmiyorum kendimi. Daha pratik çözümlere yönelmek lazım. Yoksa ihtiyaçlar hiç bitmez ve maddi olarak zorlar. Size tavsiyem birkaç tane plastik kelepçe alın hem dursun evde lazım olur. Kalamar kemiğini tele plastik kelepçe ile sabitleyebilirsiniz.

Oyla 0
Çözüm
teşekkürler deneyeceğim

Oyla 0

Oyla 0
Geri