Etraftaki petshoplara sormustum dun tutacak varmi yok dedi hepsi.Kalamar kemiği takma aparatları var. plastik ve kemirmeleri çok zor
Bambino Art 082 Mürekkep Balığı Kemiği Takma Aparatı | Akyol Kardeşler
Bambino Art 082 Mürekkep Balığı Kemiği Takma Aparatıwww.akyolkardesler.net
Kalamar Kemiği, Dal Darı ve Meyve Tutacağı Fiyatları ve Özellikleri
Kalamar Kemiği, Dal Darı ve Meyve Tutacağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Petshoplarda da bulursunuz. çok ucuz bir şey çok para vermenize gerek yok. Sitelerin sadece referans olsun diye linkini verdim. Neye benzedikleri hakkında fikriniz olsun diye. Ben alttan tünekli olanı kullanıyorum ama kafes tel yapınıza göre siz daha doğru karar verirsiniz.
Kelepceyi kemirirse sorun olmaz degilmi benim kus herseyi kemiriyor.Yeniden Kullanılabilir Kalamar Kemiği Askısı Yapımı
Yeniden Kullanılabilir Kalamar Kemiği Askısı Yapımı Bazı kuşlar ne yazık ki kalamar kemiğini hunharca, hiç düşünmeden tüketmeye başlar ve astığımız yerden düşmesine ya da kopmasına sebep olur. İnatla her seferinde delik açtığımız yerlerden yemeye başlar ve tükenmeden kalamar kemiği kırılır düşer...iyikus.com
Acaba ne olaki? Güzelim türkçemizi kullansan nasıl olurtack back ile tutturabilirsiniz
Yabancı üretim olduğu için adı *tack back* Türkçesine bakmamıştım. Baktım tak yapıştır olarak geçiyor.Acaba ne olaki? Güzelim türkçemizi kullansan nasıl olur
Bu görselde ki ürün en başarılı ancak takması, sıkıştırması bazen can sıkıyorBambino Art 082 Mürekkep Balığı Kemiği Takma Aparatı | Akyol Kardeşler
Bambino Art 082 Mürekkep Balığı Kemiği Takma Aparatıwww.akyolkardesler.net
Sargun beyin görsel önerisinde ki ürünü kullanıyorum. Birçok ürün denedim fakat en başarılı bulduğum bu oldu.