Merhabalar kalsiyum için önerilen veya kullandığınız markalar nedir yazarsanız sevinirim kalamar kemiği haricinde vitamin olarak
4 takım var forpus papağanım var ekstra olarak almak istiyorumkaç kuşunuz var, üretim yapıyormusunuz?
Haftada 1 yeterli olurmu birde kuluçka zamanı yavrulu zamanda haftada kaç gğn verilmeliVl calci-lüx kullanabilirsin. Bölünmüş olarakta satılıyor...
Hocam Calcı-Lux daki kalsiyum oranı:7,5Vl calci-lüx kullanabilirsin. Bölünmüş olarakta satılıyor...
Nekton haftada kaç gün miktarı nekadardır kuluçka be yavrulu zamanda nasıl kullanmak gerekirNekton MSA
Versele Laga Calcı-Lux
Nekton Calcium-Plus
Kuşlar için: Günlük canlı ağırlığın kilogramı başına 1 g NEKTON-MSA, yem türüne bağlı olarak yumuşak yemle veya kuş yemiyle karıştırılır.
Anladım teşekkürlerKuşlar için: Günlük canlı ağırlığın kilogramı başına 1 g NEKTON-MSA, yem türüne bağlı olarak yumuşak yemle veya kuş yemiyle karıştırılır.
Hocam normalde de gerwit fertivit entrobac bt amin forte kullanıyorum burda d3 ile kullanmanız daha iyi olur diyor normalde haftada 1 yeterli olur sorum şu d3 şartmı?Vl calci-lüx kullanabilirsin. Bölünmüş olarakta satılıyor...
d3vitanmini güneşten alınabilen vitamindir kuşlar güneş görmüyorsa haftada 1 defa kullanılması lazım eger alıyorsa sadece kalsıyum takviyesi yapın nekton msa iyi bu konuda taha ustanın dediği gibiHocam normalde de gerwit fertivit entrobac bt amin forte kullanıyorum burda d3 ile kullanmanız daha iyi olur diyor normalde haftada 1 yeterli olur sorum şu d3 şartmı?
Teşekkürlerd3vitanmini güneşten alınabilen vitamindir kuşlar güneş görmüyorsa haftada 1 defa kullanılması lazım eger alıyorsa sadece kalsıyum takviyesi yapın nekton msa iyi bu konuda taha ustanın dediği gibi
Hocam bu suya karıştırmıyormuş dimi normal yem kabına çift kuş için 1 g ölçek haftada bir yeterli olurmuKuşlar için: Günlük canlı ağırlığın kilogramı başına 1 g NEKTON-MSA, yem türüne bağlı olarak yumuşak yemle veya kuş yemiyle karıştırılır.
Suda çözünmediği için mamayla vermelisiniz. 1,5 g civarı verilmesi öneriliyor.Hocam bu suya karıştırmıyormuş dimi normal yem kabına çift kuş için 1 g ölçek haftada bir yeterli olurmu
Teşekkür ederim üstadSuda çözünmediği için mamayla vermelisiniz. 1,5 g civarı verilmesi öneriliyor.