maşallah. Hızla toparlamış ve sağlıklı görünüyor tüyleri artık sayenizde
Hocam kuyruktaki kan içinde mi aynı işlem yapılmalı? Yani çekilmelimi?Maşaallah çok sevindimÖnceki halini hatırlamadığım için eski mesajlarınıza baktımda ilk hali çok kötüymüş. İyiki size denk gelmiş
Bu arada eski konunun linkini ekliyelim merak edenler için
Kanadı ve kuyruğu kesilmiş muhabbet kuşu
Arkadaşlar merhaba Ben bugün veterinerden dönüşte kuşlarıma daldarı almak için petshopa girdim. Petshop kendisi de kuş üreten bir petshop. Hatta ilk aldığım kuşum da kendi üretimleri insandan korkmayan bir kuş. Anlayacağınız o kadar da kötü bir petshop değil. Orada yavru bir kuş gördüm tek...iyikus.com
bi maşallahta hepimizin kuşlarına. çok teşekkür ederim. Benim aklıma gelmemişti link eklemek çok sağolun. ^^Maşaallah çok sevindimÖnceki halini hatırlamadığım için eski mesajlarınıza baktımda ilk hali çok kötüymüş. İyiki size denk gelmiş
Bu arada eski konunun linkini ekliyelim merak edenler için
Kanadı ve kuyruğu kesilmiş muhabbet kuşu
Arkadaşlar merhaba Ben bugün veterinerden dönüşte kuşlarıma daldarı almak için petshopa girdim. Petshop kendisi de kuş üreten bir petshop. Hatta ilk aldığım kuşum da kendi üretimleri insandan korkmayan bir kuş. Anlayacağınız o kadar da kötü bir petshop değil. Orada yavru bir kuş gördüm tek...iyikus.com