evetuçmadığı zamanlarda ses çıkarıyor mu?
Videosunu çekemedim ben yanına gidince susuyor çekince atarım. Birde eşiyle çok iyi anlaşırlar ama bugün tüylerinin yolunduğunu farkettim.ses çıkarırken video çekermisiniz, dışkıların net fotosunu da paylaşın
ses çıkarırken video çekermisiniz, dışkıların net fotosunu da paylaşın
Ekli dosyayı görüntüle 20210506_165814_001_001.mp4ses çıkarırken video çekermisiniz, dışkıların net fotosunu da paylaşın
bu kur ötüşü gibi biraz. Dişi kuşunuz tüy dönemine başlamış gibi yolmadan ziyade. Yoluyorsa bile dikkat etmek gerek.
Teşekkür ederim ötüşü konusunda içim rahatladı ama uçtuktan sonra kanadını kaldırması beni tedirgin ediyor herhangi bir şey yapmalı mıyım?bu kur ötüşü gibi biraz. Dişi kuşunuz tüy dönemine başlamış gibi yolmadan ziyade. Yoluyorsa bile dikkat etmek gere
Teşekkür ederim ötüşü konusunda içim rahatladı ama uçtuktan sonra kanadını kaldırması beni tedirgin ediyor herhangi bir şey yapmalı mıyım?
çok teşekkür ederim yardımınız içinKanadını iyice kontrol edin. Herhangi bir yara,kızarıklık ya da batık tüy var mı diye. Eğer yok ise bir şekilde incitmiş olabilir. Acıdığı için kalkık tutuyordur.
Benim kuşumda da aynısı oldu. Mükemmel uçan kuş bir gün aniden havalanamaz oldu. Çok telaşlandırdı bizi. Kanadını açık tutuyordu böyle. Vitamin takviyesi yaptım, çok fazla uçurmadım ve birkaç güne düzeldi.
Batık tüy ya da kist varsa veterinere göstermeniz gerekir, onu da es geçmeyelim.