Kanadında bi sorun var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mervenur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mervenur

Yeni Üye
20210505_162028.jpgKuşum uçtuktan sonra kanadını havaya kaldırıyor ve bir süre duruyor. Son zamanlarda daha az uçmaya ve çok ses çıkarmaya başladı. Sanırım canı acıyor. Ne olduğunu anlayamadım. Ne yapmam gerekir?

Kanat kök batığı ya da tümör, tüy kistleri olabilir.

Oyla 0

Ekli dosyalar

• 20210506_134016.jpg
    20210506_134016.jpg
    3.5 MB · Görüntüleme: 7
  • 20210506_134138.jpg
    20210506_134138.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 7
Oyla 0
Teşekkür ederim ötüşü konusunda içim rahatladı ama uçtuktan sonra kanadını kaldırması beni tedirgin ediyor herhangi bir şey yapmalı mıyım?

Kanadını iyice kontrol edin. Herhangi bir yara,kızarıklık ya da batık tüy var mı diye. Eğer yok ise bir şekilde incitmiş olabilir. Acıdığı için kalkık tutuyordur.

Benim kuşumda da aynısı oldu. Mükemmel uçan kuş bir gün aniden havalanamaz oldu. Çok telaşlandırdı bizi. Kanadını açık tutuyordu böyle. Vitamin takviyesi yaptım, çok fazla uçurmadım ve birkaç güne düzeldi.

Batık tüy ya da kist varsa veterinere göstermeniz gerekir, onu da es geçmeyelim.

Oyla 0
Kanadını iyice kontrol edin. Herhangi bir yara,kızarıklık ya da batık tüy var mı diye. Eğer yok ise bir şekilde incitmiş olabilir. Acıdığı için kalkık tutuyordur.

Benim kuşumda da aynısı oldu. Mükemmel uçan kuş bir gün aniden havalanamaz oldu. Çok telaşlandırdı bizi. Kanadını açık tutuyordu böyle. Vitamin takviyesi yaptım, çok fazla uçurmadım ve birkaç güne düzeldi.

Batık tüy ya da kist varsa veterinere göstermeniz gerekir, onu da es geçmeyelim.
çok teşekkür ederim yardımınız için

Oyla 0
Geri