KanaryalıVeMutlu
Forum Sakini
hayır yumurta yapmadı kabız olabilirmi dişi kuşumun poposunda dışkı görmüştümDışkı maalesef veterinerlik. İncelenmesi ve gerekli işlemlerin yapılması lazım. Kanlı dışkılar ölümcül olabiliyor.
Tam anlamıyla kan değil gibi ama rengi yakın. Yumurta mı yapıyor dişiniz?
versela legaya geçecektim petshopta yokmuş gold wings verdi. markaları çok değiştirdim pelet yem ne demekDışkı maalesef veterinerlik. İncelenmesi ve gerekli işlemlerin yapılması lazım. Kanlı dışkılar ölümcül olabiliyor.
Tam anlamıyla kan değil gibi ama rengi yakın. Yumurta mı yapıyor dişiniz? yahut yeni gıdalar mı tüketti gün içinde. Pelet yeme mi geçildi?
Parazit kaynaklı sorunlarda bu tip turuncumsu sarılar olabiliyor.
sularına elma sirkesi damlatabilirmyim birde kaç damla olmalıYorumumu güncelledim. Kabız dışkısı olsa bile bu tip turuncu boyama olmamalıydı.
yem ve su için hareket ediyorlar erkek kuş ötüyor dişide konuşuyorBu aşamada damlatmak uygun olur mu bilemem. Bir veterinere danışıp iç parazit ilacı kullanılabilir. Bu şekilde ki tek dışkı mı? Günün sonunda tekrar kontrol etmek isterim. Devam ederse problem yaratabilecek bir sorunun işaretidir. Hareketleri nasıl kuşunn?
günün sonu 5:30 hava kararmaya başlayınca o zaman dışkılarını tekrar atacağım birde meyve sebze yumurta vermelimiyim ?Bu aşamada damlatmak uygun olur mu bilemem. Bir veterinere danışıp iç parazit ilacı kullanılabilir. Bu şekilde ki tek dışkı mı? Günün sonunda tekrar kontrol etmek isterim. Devam ederse problem yaratabilecek bir sorunun işaretidir. Hareketleri nasıl kuşunn?