Kanaryada Kanlı Dışkı

Dışkı maalesef veterinerlik. İncelenmesi ve gerekli işlemlerin yapılması lazım. Kanlı dışkılar ölümcül olabiliyor.
Tam anlamıyla kan değil gibi ama rengi yakın. Yumurta mı yapıyor dişiniz? yahut yeni gıdalar mı tüketti gün içinde. Pelet yeme mi geçildi?

Parazit kaynaklı sorunlarda bu tip turuncumsu sarılar olabiliyor.

Oyla 0
Yorumumu güncelledim. Kabız dışkısı olsa bile bu tip turuncu boyama olmamalıydı.

Oyla 0
Dışkı maalesef veterinerlik. İncelenmesi ve gerekli işlemlerin yapılması lazım. Kanlı dışkılar ölümcül olabiliyor.
Tam anlamıyla kan değil gibi ama rengi yakın. Yumurta mı yapıyor dişiniz? yahut yeni gıdalar mı tüketti gün içinde. Pelet yeme mi geçildi?

Parazit kaynaklı sorunlarda bu tip turuncumsu sarılar olabiliyor.
versela legaya geçecektim petshopta yokmuş gold wings verdi. markaları çok değiştirdim pelet yem ne demek

Oyla 0
Bu aşamada damlatmak uygun olur mu bilemem. Bir veterinere danışıp iç parazit ilacı kullanılabilir. Bu şekilde ki tek dışkı mı? Günün sonunda tekrar kontrol etmek isterim. Devam ederse problem yaratabilecek bir sorunun işaretidir. Hareketleri nasıl kuşunn?

Oyla 0
Bu aşamada damlatmak uygun olur mu bilemem. Bir veterinere danışıp iç parazit ilacı kullanılabilir. Bu şekilde ki tek dışkı mı? Günün sonunda tekrar kontrol etmek isterim. Devam ederse problem yaratabilecek bir sorunun işaretidir. Hareketleri nasıl kuşunn?
yem ve su için hareket ediyorlar erkek kuş ötüyor dişide konuşuyor

Oyla 0
günün sonu 5:30 hava kararmaya başlayınca o zaman dışkılarını tekrar atacağım birde meyve sebze yumurta vermelimiyim ?

Oyla 0
Geri