Kanat düşmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kader

Yeni Üye
Merhaba , muhabbet kuşum gayet sağlıklıydı fakat bugun biraz gezmesi için odaya saldım henüz 2 bucuk aylık felan daha sonra kafese koyduğumda bişey farketmedim ama 1 saat sınra kafesin basina gittiğimde sol kanadının düşük ve ayrık oldugunu gördüm petshopa götürdüm biraz baktı ordaki adam ama kırık yok en azndan onu anladık incitmiş olabilir dedi ama birde siz yorumlarsanızz çok üzülüyorum ötmüyor bile normalde internetten kuş sesi açtığımda bile Çıldırırdı ama Bi kere bile ses çıkarmadı uçamıyor kafes içinde ve yem yemeye asagı atlayarak iniyor . Size bir foto atıcam ordan görebilirsiniz

Ekli dosyalar

• 367C1348-2CDD-4857-B110-28892A81204C.jpeg
    367C1348-2CDD-4857-B110-28892A81204C.jpeg
    323.7 KB · Görüntüleme: 11
tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır ancak anlattığınız kadarıyla fiziki travma var. eğer ciddi bir incinme varsa ve erken müdahale edilmeyip yanlış kaynarsa (illa kırık olması gerekmez) kuşunuz bir daha uçamayabilir. sorun yarın da devam ederse kanatlıdan anlayan bir veterinere danışmanız en doğrusu bence

Oyla 0
tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır ancak anlattığınız kadarıyla fiziki travma var. eğer ciddi bir incinme varsa ve erken müdahale edilmeyip yanlış kaynarsa (illa kırık olması gerekmez) kuşunuz bir daha uçamayabilir. sorun yarın da devam ederse kanatlıdan anlayan bir veterinere danışmanız en doğrusu bence
Petshoptaki ilgilenen kişi bebe aspirinin 4 te 1 ini kırıp suyuna atın dedi ne kadsr doğru bilmiyorum ama Bi bileğiniz var mı

Oyla 0
Bu yaştaki kuşlar, hele hele evi henüz yeterince tanımayan kuşlarda en sık karşılaşılan durumlar ne yazık ki bunlar...

Uçma yetenekleri henüz tam manasıyla gelişmemiştir. Bu tür durumlarda çok kontrollü bir uçuş deneyimi sunmalısınız.

Muhtemelen çarpmaya bağlı bir durum. Kırılma ya da incinme durumu için veterinerin bakması gerekli.

Yine de 1-2 gün içerisinde incinmeye bağlı durumlar genelde düzelme göstermektedir. Bu süre zarfında kuşunuzu salmayınız.

Oyla 0
Bu yaştaki kuşlar, hele hele evi henüz yeterince tanımayan kuşlarda en sık karşılaşılan durumlar ne yazık ki bunlar...

Uçma yetenekleri henüz tam manasıyla gelişmemiştir. Bu tür durumlarda çok kontrollü bir uçuş deneyimi sunmalısınız.

Muhtemelen çarpmaya bağlı bir durum. Kırılma ya da incinme durumu için veterinerin bakması gerekli.

Yine de 1-2 gün içerisinde incinmeye bağlı durumlar genelde düzelme göstermektedir. Bu süre zarfında kuşunuzu salmayınız.

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için bugun gözlemleyip bir kanatlı canlılarına bakan veteriner bulup götüreceğim

Oyla 0
Geri