kuşumun birkaç gün önce videodaki haline denk geldim.
kanatlarını neden bu şekilde titretiyor
umarım ciddi birşeyin başlangıcı değildir.
Watch unnamed | Streamable
kanatlarını neden bu şekilde titretiyor

Watch unnamed | Streamable
hocam , haftada en fazla kaç kez banyo yaptırmalıyım, su an haftada 2 kez su ile buluşuyor. Sayıyı 4-5 e çıkarsam sorun olur mu?Ortam ısısından dolayı, banyo ihtiyacını giderinin, ortamı biraz serinletebilirsiniz
hayır sorun olmaz. Haftada 2-3 kez sıcak havalarda duş imkanı sunulabilir.hocam , haftada en fazla kaç kez banyo yaptırmalıyım, su an haftada 2 kez su ile buluşuyor. Sayıyı 4-5 e çıkarsam sorun olur mu?
istanbulda yaşadığım içinde ev içindeki sıcaklık 30-31 dereceyi buluyor.
Hocam o videodan sonra bir daha titremeye denk gelmedim ancak yine de elimde bulunması için almak isterim.Bahsi geçen levamizol , toltrazuril ilaç isimleri değil içerik ismi mi? Nereden temin edebiliriz ve uygulama nasıl yapılmalı?Yılda kaç kez yapılmalı, Nisan ayında veterinere gittiğimde iç, dış parazit yaptıgını belirtmişti?tam nasıl bir işlem olduğunu bilmediğim için açıkcası gerçekten yapıldı mı bilmiyorum.Ama boyundan bir şey damlattığını görmüştüm.Kanat açması sıcaktan oluyor evet, ama bu titreme bana göre iç parazitlerden kaynaklı.. Ben olsam bir gün levamizol + bir günde toltrazuril uygulaması yapardım..
Hocam o videodan sonra bir daha titremeye denk gelmedim ancak yine de elimde bulunması için almak isterim.Bahsi geçen levamizol , toltrazuril ilaç isimleri değil içerik ismi mi? Nereden temin edebiliriz ve uygulama nasıl yapılmalı?Yılda kaç kez yapılmalı, Nisan ayında veterinere gittiğimde iç, dış parazit yaptıgını belirtmişti?tam nasıl bir işlem olduğunu bilmediğim için açıkcası gerçekten yapıldı mı bilmiyorum.Ama boyundan bir şey damlattığını görmüştüm.