Kanat ve kuyruk dökümü

lmpax_54

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar bir tanıdığım kendi evcil Muhabbet kuşlarını bana hediye etti. Kuslar gayet saglikli ve çok seri uçuyor. Muhabbet kuslarini sahiplendikten 2 ay sonra üremeye başladılar. Yumurtadan çıkan yavrular büyüdü yem yemeyi öğrendiler uçmaya başlamadan KANAT ve KUYRUK TÜYLERİ tipten çürüyüp döküldü. Veteriner multivitamin, Banyo suyuna BAKİR SULFAT, Probiyotik ve B vitamini ek gida takviyeleri verdi hepsini aldım kullandim. 1 aylık surecte 7 gün kür uyguladik. 1 ay 10 gün oldu ama halen kanatları ve kuyruğu uzamadi. 2 sefer veteriner e götürdüm. Sonuç yok kanat filizleri var ucu görünüyor ama uzamiyor. Veteriner de muayene ücreti degip para alıyor ama sonuca ulasamiyor. Bu yüzden tekrar gitmek istemedim. İlgili ardaslardan ricam bu canları kanatlandirmak mümkünse yardımcı olurlarlar inşallah.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210827-005424~2.png
    Screenshot_20210827-005424~2.png
    519.7 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20210827-005440~2.png
    Screenshot_20210827-005440~2.png
    495.1 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba, doğuştan gelen bir tüy hastalığı olabilir. Bu tarz durumlarda toparlaması güç ne yazık ki. Veteriner onerilerini uzun soluklu uygulayiniz. B kompleks vitamin ve tam aminoasit desteği süreci hızlandıracaktır

Oyla 0
Bir çok ürün mevcut aslında. Şimdilik tolyamin forte ya da röhnfried bt-aminforte olabilir. Breedmax gibi ürünlerde kullanılabilir mama tüketimi varsa

Oyla 0
Geri