Kanatta titreme ve ishal belirtisi

İLYAS AHMETOĞLU

iyikus.com Üyesi
3.5 yaşındaki kuşum 1-2 gündür sürekli kanatlarını titretiyor.Az yem yemeye başladı ve ishali mevcut.Fazla uysallaştı.eskiye nazaran yerlere iniyor, konusmamaya ses etmemeye basladi.Bugün kanat titremesi daha sık ve şiddetli olmaya başladı.Ne yapmamı önerirsiniz?

3.5 yaşındaki kuşum 1-2 gündür sürekli kanatlarını titretiyor.Az yem yemeye başladı ve ishali mevcut.Fazla uysallaştı.eskiye nazaran yerlere iniyor, konusmamaya ses etmemeye basladi.Bugün kanat titremesi daha sık ve şiddetli olmaya başladı.Ne yapmamı önerirsiniz?
Kuşunuzda ya stres var ya aşırı sicakliyor ateş olabilir. Bu arada kafes tellerini veya başka bir yeri kemirdi mi?

Kuşunuzda ya stres var ya aşırı sicakliyor ateş olabilir. Bu arada kafes tellerini veya başka bir yeri kemirdi mi?
Yok herhangi bir yeri kemirmedi.Eskiden suyu çok severdi ama şimdi sudan kaçıyo anlamadığım bir şekilde.Su damlatıyoruz arada ama pek bir fayda etmedi.İshalde olunca endişelendim açıkçası.Umarım herhangi bir hastalığı yoktur.Önerebileceginiz herhangi bir şey var midir peki ?

Dışkı resmi ekleyebilir misiniz?
Daha önce hiç iç parazit uygulaması yapıldı mı?
Bir de biraz zayıf.Beslenme düzeni nasıl ?

Yok herhangi bir yeri kemirmedi.Eskiden suyu çok severdi ama şimdi sudan kaçıyo anlamadığım bir şekilde.Su damlatıyoruz arada ama pek bir fayda etmedi.İshalde olunca endişelendim açıkçası.Umarım herhangi bir hastalığı yoktur.Önerebileceginiz herhangi bir şey var midir peki ?
Stres için BT amin Forte öneririm yarım suluğa 8 damla kadar damlatın bir de dışkılarının resmini atarsanız seviniriz

Dışkı resmi ekleyebilir misiniz?
Daha önce hiç iç parazit uygulaması yapıldı mı?
Bir de biraz zayıf.Beslenme düzeni nasıl ?
Yem olarak uzun süredir Goldwings kullanıyordum.Haftada 1-2 defa yulaf dal darı ve haftada 2-3 defa sebze veriyorum.Son 1-2 gündür yemesinde bir sıkıntı yok.Daha önce hiç parazit uygulaması yapmadım.Dediginiz gibi son 5-6 aydır kuşum biraz zayıfladı.Bulunduğum şehirde kanatlı hayvanlardan anlayan hiç veteriner yok.Göğüs kemiği çok rahat hissediliyor.Acaba kuşumda kuruma olabilir mi.Hastalığını nasıl teşhis edebilirim?

Bu dışkı megabakteri,mantarı andırıyor.
İdrar kısmı ise karaciğer problemini getiriyor aklıma.🤔
Dışkı analizi yaptırmakla daha iyi anlaşılır .

Geri