Kara çam talaşı

Taha Avcu

Yasaklanmış Kişilik
Arkadaşlar flora markanın Kara çam talaşı diye bir ürünü var. Sözde bit pire vs oluşumunu engelliyormuş. Fazla su emer kuru gibi kalır altları sıcak tutar falan diye özellikler yazmış. YouTubede 3-5 tane kullanan kişi gördüm memnunlardı ancak normal talaştan biraz pahalı olduğu için karıştırıp kullanıyorlarmış. Forumda da kullanan var mı merak ettim.

Merhaba, bu tip ürünlere gerçekten gerek yok. Sıradan bir çam talaşı aynı etkiyi sağlıyor. Diğer abartılan özellikler ürünü satmak için belirtilmiş şeylerdir. Hadi bir tık daha iyi emsin ama oda ihtiyacımız olan bir şey değil. 4 yıldır türlü türlü talaş kullandım ve hepsinin emme kapasitesi benzer.

Oyla 0
Merhaba, bu tip ürünlere gerçekten gerek yok. Sıradan bir çam talaşı aynı etkiyi sağlıyor. Diğer abartılan özellikler ürünü satmak için belirtilmiş şeylerdir. Hadi bir tık daha iyi emsin ama oda ihtiyacımız olan bir şey değil. 4 yıldır türlü türlü talaş kullandım ve hepsinin emme kapasitesi benzer.
Hocam bit oluşumunu engellemesini çok övmüşler. Bit tozuna gerek kalmıyor falan diye. videolarda doğru yalan bende deneyen varsa bir sorayım ne derece doğru dedim.

Oyla 0
Ha şunu tavsiye edebilirim çabuk kuruyor talaşlar çok beklediğinde. Yeni talaş alacaksanız eğer eski yuvalıkta olanı kullanmayınız.

Oyla 0
Geri