Karaciğer bağırsak enfeksiyonu

1 aylık süreçte tedavi uygulandı mı ? Hangi ilaçlar hangi dozlarda kaç gün verildi ? Dışkısı hep böyle miydi ? Yeni mi bu hale döndü kuşun videosunu da atabilir misiniz ? Takviye ürün kullanıyor musunuz ? Vitamin probiyotik vs gibi

ilk olarak 3 gün üst üste entrobac probiyotik verdim geçmedi gözüne kırmızı attı ishal sandım flagl verdim yine 3 gün suyuna ağzına da damlattım geçmedi kuş besleyen satan birine sordum trikomix verdi 3 gün verdim geçmedi veterine sordum dışkısına baktı bakteri var dedi vil floks verdi antibiyotik onu da 5 gün kullandım geçmedi gervit w multi vitamin verdim hala aynı geçmiyor bu sefer kuşum güçten düştü çok, halsiz iştahı yerinde ama ne yapacağımı bilmiyorum 1 aylık süreçte bunları denedm

Kafese beyaz peçete serip dışkı resmi atarmısınız tekrar. Birde kuşun güncel videosuna bakalım..

Ek olarak ne marka yem kullanıyorsunuz? Bu süreçte yem değişiştirmeyi denedinizmi?

Kusma öğürme yok kambur duruyor beli dışarda kuyruk aşağıda bağırsak enfeksiyonu mu mantar mı bilemedim 4in1 mix kullansam geçirir mı
Açıkçası bakteriyel bir enfeksiyon olup olmadığına emin olamadım. Çünkü ikinci attığınız dışkıda düzelme var. Keşke elinizde enzim içerikli bir ürün olsaydı yarın kullanıp sonuca göre karar verirdik. Mantar ihtimali düşük. Şöyle yapalım yarın altlığını değişip peçete serin. 4-5 dışkı yaptıktan sonra net çekip gönderin. Biraz daha fikir verir bize

flagyl, trikomix ve vilflox doğru doz kullandıysanız 2 enfeksiyon ihtimalini buyuk oranda elediniz. (keşke trikomix yerine flagyli 7 gün kullansaydınız, merdivenaltı ürün etki etmemiş olabilir)

denenmemiş iki major ilaç sulfa (bactrim şurup) ve flukonazol (triflucan şurup)

(4in1mix yazan farklı ilaçlar var, içindeki etken maddeleri bilmek gerekir, ancak genelde bactrim şurupla aynı içerikli olurlar)

Peki nedir hastalığı mantar mı karaciğer enfeksiyonu mu bağırsak mı üst solunum mu dışkısında ki o beyazlar hep cıvık ve sulu idrar gibi attırıyor şuan antibiyotik vil floks kestim vermicem bayadır ilaç yükledim sadece probiyotik vericem dışkıyıda peçete koyup size atarım belki ozmn belli olur bactrim ağır bir ilaç olduğu için ve 4in1 mixle aynı içerikse hangisini vermemi önerirsiniz

Son düzenleme:
Peki nedir hastalığı mantar mı karaciğer enfeksiyonu mu bağırsak mı üst solunum mu dışkısında ki o beyazlar hep cıvık ve sulu idrar gibi attırıyor şuan antibiyotik vil floks kestim vermicem bayadır ilaç yükledim sadece probiyotik vericem dışkıyıda peçete koyup size atarım belki ozmn belli olur

ben 4in1mix tarzı urunleri kullanmiyorum. nerede nasil uretildikleri ıcine ne koyduklari belli degil

Sizin yerinizde olsam hızlıca enzim içerikli bir probiyotik alıp onunla testederdim. 4in1 mix başlamayın bence. Profesyonel bir ürün değil. Kuş kaç gr ? Kilolu bir kuşsa Karaciğer yağlanması da olabilir. Hızlı olun ki eğer bakteriyel bir hastalıksa gecikmeden tedavi başlayabilelim. Enzim içerikli bir probiyıtik alın en kısa sürede. Hangi olduğunu almadan önce yazın. ( prozim iyidir ) ama bulamazsınız kolay kolay.

Sizin yerinizde olsam hızlıca enzim içerikli bir probiyotik alıp onunla testederdim. 4in1 mix başlamayın bence. Profesyonel bir ürün değil. Kuş kaç gr ? Kilolu bir kuşsa Karaciğer yağlanması da olabilir. Hızlı olun ki eğer bakteriyel bir hastalıksa gecikmeden tedavi başlayabilelim. Enzim içerikli bir probiyıtik alın en kısa sürede. Hangi olduğunu almadan önce yazın. ( prozim iyidir ) ama bulamazsınız kolay kolay.
Entrobac kullanıyorum o olur mu

Açıkçası bakteriyel bir enfeksiyon olup olmadığına emin olamadım. Çünkü ikinci attığınız dışkıda düzelme var. Keşke elinizde enzim içerikli bir ürün olsaydı yarın kullanıp sonuca göre karar verirdik. Mantar ihtimali düşük. Şöyle yapalım yarın altlığını değişip peçete serin. 4-5 dışkı yaptıktan sonra net çekip gönderin. Biraz daha fikir verir bize

Ekli dosyalar

Ben karaciğer yağlanmasından şüpheleniyorum. Bana kalırsa bakteriel bir enfeksiyon yok. Mutlaka enzim içerikşi probiyotik edinin. Keten tohumu ve deve dikeni tohumu edinin. Günlük 4-5 adet deve dikeni yemeli ( ama yemeli yemlikte durmamalı ) 2 çay kaşığı kadar da keten tohumu. Keten yemezse kendir tohumu. Ve carnitin ve kolin kloride içeren amino asit takviyesi. En önemlisi de bol bol uçmalı. İyice zayıflamalı.

Geri