tuğbasesli
iyikus.com Üyesi
Koku veya ağız içinde bir şey yok kafasını çok kaşıyor amaKuşun ağzında veya dışkısında koku var mı ? Boğazında lezyon var mı ?
Kusma öğürme yok kambur duruyor beli dışarda kuyruk aşağıda bağırsak enfeksiyonu mu mantar mı bilemedim 4in1 mix kullansam geçirir mıKuşta halsizlik kabarma kusma öğürme var mı ?
Açıkçası bakteriyel bir enfeksiyon olup olmadığına emin olamadım. Çünkü ikinci attığınız dışkıda düzelme var. Keşke elinizde enzim içerikli bir ürün olsaydı yarın kullanıp sonuca göre karar verirdik. Mantar ihtimali düşük. Şöyle yapalım yarın altlığını değişip peçete serin. 4-5 dışkı yaptıktan sonra net çekip gönderin. Biraz daha fikir verir bizeKusma öğürme yok kambur duruyor beli dışarda kuyruk aşağıda bağırsak enfeksiyonu mu mantar mı bilemedim 4in1 mix kullansam geçirir mı
Peki nedir hastalığı mantar mı karaciğer enfeksiyonu mu bağırsak mı üst solunum mu dışkısında ki o beyazlar hep cıvık ve sulu idrar gibi attırıyor şuan antibiyotik vil floks kestim vermicem bayadır ilaç yükledim sadece probiyotik vericem dışkıyıda peçete koyup size atarım belki ozmn belli olur
Entrobac kullanıyorum o olur muSizin yerinizde olsam hızlıca enzim içerikli bir probiyotik alıp onunla testederdim. 4in1 mix başlamayın bence. Profesyonel bir ürün değil. Kuş kaç gr ? Kilolu bir kuşsa Karaciğer yağlanması da olabilir. Hızlı olun ki eğer bakteriyel bir hastalıksa gecikmeden tedavi başlayabilelim. Enzim içerikli bir probiyıtik alın en kısa sürede. Hangi olduğunu almadan önce yazın. ( prozim iyidir ) ama bulamazsınız kolay kolay.
Enterobac enzim içermiyor maalesef. Enzim içerikli bir probiyotik olmalı. Enzimle dışkılar düzelecek olursa karaciğerde problem olduğu netleşmiş olur çünkü.Entrobac kullanıyorum o olur mu
Açıkçası bakteriyel bir enfeksiyon olup olmadığına emin olamadım. Çünkü ikinci attığınız dışkıda düzelme var. Keşke elinizde enzim içerikli bir ürün olsaydı yarın kullanıp sonuca göre karar verirdik. Mantar ihtimali düşük. Şöyle yapalım yarın altlığını değişip peçete serin. 4-5 dışkı yaptıktan sonra net çekip gönderin. Biraz daha fikir verir bize