Karadeniz petten alışveriş yapan varmı

Tugraeymenbi

iyikus.com Üyesi
Merhabalar Karadeniz pet diye bir site var herkes önerdi ve ordan vitaminler yemler baya birseyler aldım ama ben daha önceden yaşadığım yerden geçiçi bir yem almıştım içinden hep yem böceği çıkmıştı ve çöpe atmak zorunda kalmıştım hiç alışveriş yapan varmı burdan yemleri nasıl içinden böcek felan çıkmaz değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim

2 kere alışveriş yaptım ve gerçekten iyi satıcı. Her alışverişinizde küçük hediyeler de veriyorlar. Paketlemesi gerçekten iyi baya zorlanılıyor paketi açarken. Sadece yem aldığımda çift sarılmış paketi yırtık gelmişti kargo şirketi yüzünden olduğunu düşünüyorum.

2 kere alışveriş yaptım ve gerçekten iyi satıcı. Her alışverişinizde küçük hediyeler de veriyorlar. Paketlemesi gerçekten iyi baya zorlanılıyor paketi açarken. Sadece yem aldığımda çift sarılmış paketi yırtık gelmişti kargo şirketi yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Siz alışverişi ne zaman yapmıştınız ben açıkçası yemden korkuyorum birde bol aspurlu böceklenmenin fazla olduğu bir yem sipariş geçtim artık bakacağız

2 hafta önce yapmıştım alışverişi yem de sorun yok sadece yırtıldığı için kutunun her tarafına dökülmüş olarak geldi.
Büyük ihtimal sorunsuz olarak gelir.

Hangi ürünü aldınız acaba, güncel tarihli ise genelde sorunlar düşük olur.
Aspurlu olan yemi aldım yüzde 40 Aspur yüzde 40 Akdarı yüzde 20 darı çeşitleri birde yanında versele laga sağlık tohumu aldım yem olarak vitamin olarak probiyotik bt amino forte E50 birde bunları aldım

Genel anlamda her tohumda olabilir ama kenevir böceklenme oranı düşük tohumlardan
Merhaba bugün yemlerim geldi ve çok parlaklar güzele benziyor gözle görülen bir böcek yoktu bugün bizim burda hava 45derceydi yemler sıcak geldi kargodan buzdolabına koydum sonradan hafif soğusun diye ondan sonra serin güneş koymayan yere koydum yemleri cam kavanoza içine defne yaprağı ve okaliptüs yaprağında koydum insallah doğru yapmışımdır ama asıl soruya gelicek olursak yemler elime aldığımda elime yapışıyor bu durum normal mi ?

Bir miktar yapışması normal. Nemlenmis olabilir havadan kaynaklı. Temiz bir örtüye serip bir iki saat gölge bir alanda havalandiriniz

Geri