Kedi saldırısı

roadhouseblues

Veteran
Dostlar selam.Arkadaşımın sultan papağanları kedi saldırısına uğramış.Birinin kanadının birazı kopmuş ve kanamış.Yaşıyorlar ama çok korkmuşlar,durgunlarmış.Akşam bana getirecek,onlar için ne yapabilirim,nasıl rahatlatabilirim cevapları bekliyorum.

Maalesef erkek papağan ölmüş.Dişisi bende şimdi yem yedi,su içti.Ama durgun.Ve ara ara irkiliyor,hani bizde şeytan dürttü deriz ya,onun gibi.Yapabileceğimiz bişey yok mu ek olarak? Yarın sabah veterinere götürücem

Hocalarım tekrar merhaba.Veteriner bir antibiyotik merhem verdi,günde 2 kez sürülecekmiş bir ay boyunca.Ama kuş çok kötü ısırıyor.Her gün günde 2 kereden 1 ay boyunca da veterinere gidemem yani sürdürmek için.Havluyla sürsem bu korku onu iyice strese sokacak.Bir tavsiyeniz var mı?

Dostlarım, veteriner vitaform ve silvezin verdi.Merhemi sürüyorum ama kuş sürekli yaralarını didikliyor hatta o bölgeden birkaç tüyünü bile kopardı.Yapabileceğim bir şey var mı acaba ek olarak:( --videoda özellikle yarasını çekmeye çalıştım:(--

Boyunluk alın, eczaneden de rif ampul alın yara olan yerlere günde 2-3 kez sürün sonra ağzını yara bandı ile kapatıp tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Birkaç tane alın yara iyileşene kadar kullanırsınız ☺

Geri