Merhaba arkadaşlar. Kuzenim köyde ve interneti olmadığı için onun adına yazıyorum. Evdelerken farkında olmadan eve kedi girmiş ve kuşa saldırmış. Dış kapıda yakalamış kediyi, hemen kuşu almış. Fotoğraftaki yerde yara varmış, ara ara sendeleyip düşecek gibi olup sonra toparlanıyormuş. Sadece aynı yerde duruyormuş. Dün akşam kafasını arkaya koymaya çalışmış fakat kafasını döndüremiyormuş fazla.
Yem yemiyormuş, kuzenim yumurta vermeye çalışmış fakat ağzını hiç açmamış. Köyde oldukları için veterinere götüremiyor, zaten Of'taki veterinerler pek anlamıyormuş. Sizce nasıl bir yol izlemeli, yaraya nasıl müdahale etmeli? Ben ısrarla veterinere götürmesi gerektiğini söyledim fakat bunun için imkanı yok şu an.
Yem yemiyormuş, kuzenim yumurta vermeye çalışmış fakat ağzını hiç açmamış. Köyde oldukları için veterinere götüremiyor, zaten Of'taki veterinerler pek anlamıyormuş. Sizce nasıl bir yol izlemeli, yaraya nasıl müdahale etmeli? Ben ısrarla veterinere götürmesi gerektiğini söyledim fakat bunun için imkanı yok şu an.