Kepek ekmeği

Paşa sahibi

Forum Sakini
Slm herkese üye arkadaslar benim sultan papağanım var adı paşa kepek ekmeğini cok Seviyor heleki sabah kahvalti yapınca direk mutfağa uçuyor kepek ekmeğinine dalıyor vermeyince ısiriyor kepek ekmeği zararlı mı dir not ben vermiyorum

Çözüm
Merhabalar.
Evet ekmek verebilirsiniz. Ama
arada sırada vermek için bile olsa marketten aldığımız kepek ekmeklerinin içeriği kuşlarımız için pek masum değil. Ben içim rahat etmediğinden evde tam buğday unu ile ekmek yapıyorum en azından içine ne koyduğum belli diye düşünüyorum. Kuşlarımızın sevdiği şeyleri faydalı hale getirmemiz lazım.

Ekmeğin verilmesi çok önerilmiyor ama az miktarda olacak şekilde verenler de var. Ben olsam az miktarda ve çok sık olmayacak şekilde arada verirdim seviyorsa.

Oyla 0
Merhabalar.
arada sırada vermek için bile olsa marketten aldığımız kepek ekmeklerinin içeriği kuşlarımız için pek masum değil. Ben içim rahat etmediğinden evde tam buğday unu ile ekmek yapıyorum en azından içine ne koyduğum belli diye düşünüyorum. Kuşlarımızın sevdiği şeyleri faydalı hale getirmemiz lazım.

Son düzenleme:
Oyla 0
Çözüm
Merhabalar.

https://iyikus.com/konular/kus-ekme... yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Oyla 0
Geri