Ezgi Alpaslan
iyikus.com Üyesi
Kuşum dünden beri kusuyor ve ishal dün çiçek yedi biraz saksıdan zehirlenmiş olabilir mi ve az önce farkettim ki kırmızı bitler kuşumun kafesine yuva yapmış ondan kaynaklı olabilir mi bu kusma durumu
Kuşum dünden beri kusuyor ve ishal dün çiçek yedi biraz saksıdan zehirlenmiş olabilir mi ve az önce farkettim ki kırmızı bitler kuşumun kafesine yuva yapmış ondan kaynaklı olabilir mi bu kusma durumu
Tüm kafesi kimyasallarla güzelce yıkadım ne yapmam gerek iyileşmesi içinEyvah eyvah en tehlikeli ve kurtulması zor olanlar. Tüm kafes ve ekimpan yenilenmeli, kuşlar ve kafes çevresiniz ilaçlanması gerekiyor.
Dışkı ise oldukça kötü. Koksidyoz problemi gibi görünüyor
Peki kuşuma ne yapmam gerekli çok uyku halinde ishal ve kusuyorArpad gibi spreylerle dezenfekte etmek gerekiyor. O kadar sinsiki kan bitleri her yerden cikabilirler. Özellikle tünek köşeleri, kafes dipleri vs. Düzenli bir kaç gün ürün kullanilabilir
Bitten dolayı değil muhtemelen ama oda yorgun düşürtüyordur. Malum gece çalışıyorlar. İlaç alıp kullanmak gerek. Dışkısı ne süredir böyle
dün akşamdan beri böyle arada koyu çimen yeşili parlak kaka da yapıyor yapısı sümüksü ama genel olrak ishalBitten dolayı değil muhtemelen ama oda yorgun düşürtüyordur. Malum gece çalışıyorlar. İlaç alıp kullanmak gerek. Dışkısı ne süredir böyle
Bitten dolayı değil muhtemelen ama oda yorgun düşürtüyordur. Malum gece çalışıyorlar. İlaç alıp kullanmak gerek. Dışkısı ne süredir böyle
Dün akşamdan beri böyle arada koyu yeşil parlak sümüksü dışkıda yapıyorBitten dolayı değil muhtemelen ama oda yorgun düşürtüyordur. Malum gece çalışıyorlar. İlaç alıp kullanmak gerek. Dışkısı ne süredir böyle