Kalorifere çok yakın tutman iyi değil. Bu hayvanlar zaten tüylü hayvanlar oldukları için pek sorun olmuyor sıcaklık durumu. Tabi sıcak ortamı severler her canlı gibi ama çok yakın tutmana gerek yok. Kaloriferin yandığı odada bulunsun yeter. Ortam ısısından yararlanır zaten o. Kaloriferin yanında olursa çok sıcak gelebilir ve bunalabilir.Merhaba.Kuşumun eski bulunduğu yerin soğuk olduğunu düşündüm ve kaloriferin önüne koydum.Sanırım aşırı sıcakta stres oluyorlar ama şu an kalorifer düşükte yanıyor.Sorun olur mu ?
Kalorifere 1 mt uzaklıkta masam var orada bulunmasını istiyorum ama masanın önünde kapı var .Böyle olunca da kapı açılınca hayvan soğukta kalıyor.Bu sorun oluşturur gibime geldi.Bir de eski kaldığı yerde ablam sabah kalkınca ayaklarının soğuk olduğunu söyledi.Kalorifere çok yakın tutman iyi değil. Bu hayvanlar zaten tüylü hayvanlar oldukları için pek sorun olmuyor sıcaklık durumu. Tabi sıcak ortamı severler her canlı gibi ama çok yakın tutmana gerek yok. Kaloriferin yandığı odada bulunsun yeter. Ortam ısısından yararlanır zaten o. Kaloriferin yanında olursa çok sıcak gelebilir ve bunalabilir.
Sen bilirsin. Şimdi ben senin evdeki eşya konumunu bilmem. İlk dediğin gibi kalorifere yakın bir yere koy o zaman. Eğer bunalırsa belirti verir zaten.Kalorifere 1 mt uzaklıkta masam var orada bulunmasını istiyorum ama masanın önünde kapı var .Böyle olunca da kapı açılınca hayvan soğukta kalıyor.Bu sorun oluşturur gibime geldi.Bir de eski kaldığı yerde ablam sabah kalkınca ayaklarının soğuk olduğunu söyledi.
Belirtilerden tek bildiğim tüyleri yolma başka söyler misin senin bildiğinSen bilirsin. Şimdi ben senin evdeki eşya konumunu bilmem. İlk dediğin gibi kalorifere yakın bir yere koy o zaman. Eğer bunalırsa belirti verir zaten.
Bizim oda 28 derece Benimkiler bunalmıyor ama.Merhaba, kalorifer dibi uygun değil kuşlar için. Kuşlar soğuktan değil de cereyandan etkilenen kuşlar daha çok. Oda ısıları genelde 16 altına nadir düşüyor. 18 kış ayı için ideal bir ısıdır.