cicikuss_4
Forum Sakini
İyi günler muhabbet kuşum yakında 4 aylık olacak bir çok kelime ve birkaç cümle öğrendi. Ancak konulması aşırı net değil ama ben hep ona çok anlaşılır net konuşuyorum. Acaba büyüdükçe konuşma düzelir ve sesi gürleşir mi
Düzeliyor zamanla, konuşma netleşiyor ama tekrarlanmadığında yeni kelimeler öğrenildikçe eskiler unutulabiliyor. Ses gürleşmesi birazda öğrendiği kişiye bağlı. Erkekten öğrenilirse daha kalın sesle bi kadından öğrenilirse daha ince sesle öğreniyolar onun dışında gürleşmeye rastlamadımİyi günler muhabbet kuşum yakında 4 aylık olacak bir çok kelime ve birkaç cümle öğrendi. Ancak konulması aşırı net değil ama ben hep ona çok anlaşılır net konuşuyorum. Acaba büyüdükçe konuşma düzelir ve sesi gürleşir mi
Ben sürekli tekrar ediyoeum her öğrendiğini.Kadınım ama gürleşmeden kastım şu bizimkinin öterken bile sesi azıcık çıkıyor komşumun erkek kuşu öterken inletiyor ortalığı işte bu küçük olmasıyla mı alakalı onu merak ettimDüzeliyor zamanla, konuşma netleşiyor ama tekrarlanmadığında yeni kelimeler öğrenildikçe eskiler unutulabiliyor. Ses gürleşmesi birazda öğrendiği kişiye bağlı. Erkekten öğrenilirse daha kalın sesle bi kadından öğrenilirse daha ince sesle öğreniyolar onun dışında gürleşmeye rastlamadım