Konuşmaya çalışırken yem kusma hareketleri yapıyor ve konuşmayı birakti

drammaster16

Yeni Üye
İyi günler Muhabbet kuşum kapı gicirtisi benzeri sesler çıkarıyordu veteriner götürdüm solunum yolu problemi var dedi antibiyotik verdi günde sabah öyle akşam bir damla ağızdan damlatarak. 3-4 gün kullandım şimdi yem kusma hareketleri yapıyor fakat kusmuyor konuşmaya çalışırken de bu hakertleri tekrarlıyor. Watch unnamed | Streamable

Sancubus nigra günde bir damla ve antibiyotik günde 3 damla direk ağıza damlatılarak verdi ve yemden kaynaklı olabilir diye yem degistirmemi önerdi

Antibiyotiğin adı nedir? Kuşun dışkılarını da görelim fotoğrafını paylaşınız.
Kuşun ağzının içinde kötü koku var mı? İshal oldu mu hiç? Kursakta şişlik var mı?

Antibiyotiğin adı nedir? Kuşun dışkılarını da görelim fotoğrafını paylaşınız.
Kuşun ağzının içinde kötü koku var mı? İshal oldu mu hiç? Kursakta şişlik var mı?
Kullandığım antibiyotik adını yerin öğrenir eklerim dışkı fotoğraflari ile birlikte koku ve ishal yok bugün konuştum yemden kaynaklı olabilir eski yemine dönün isterseniz dedi

Dışkılar için şimdilik çok kötü diyemem ama leke bırakıyor.
Yem değişikliğini yakın zaman içinde mi yaptınız ve direkt mi yeni yeme geçiş yaptınız? Yem değişikliği kademeli olarak yapılmalıdır. 3 gün art arda probiyotik takviyesi veriniz suya katarak.
Eski yeminden varsa yeni yem ile karıştırın yarı yarıya ve takip edin bakalım.
Başka ihtimaller de olabilir tabiiki onu da söyleyeyim,mantar mesela.
Ama eski yemden verin takip edin bakalım. Eski yemden yese bile geçmez ise tekrar yazın buraya

Dışkılar için şimdilik çok kötü diyemem ama leke bırakıyor.
Yem değişikliğini yakın zaman içinde mi yaptınız ve direkt mi yeni yeme geçiş yaptınız? Yem değişikliği kademeli olarak yapılmalıdır. 3 gün art arda probiyotik takviyesi veriniz suya katarak.
Eski yeminden varsa yeni yem ile karıştırın yarı yarıya ve takip edin bakalım.
Başka ihtimaller de olabilir tabiiki onu da söyleyeyim,mantar mesela.
Ama eski yemden verin takip edin bakalım. Eski yemden yese bile geçmez ise tekrar yazın buraya
Evet direk yeni yem geçiş yaptım söylediğiniz gibi yeni yemle eski yemi karıştırıp verdim. Yarında probiyotik vereceğim bir gün bünyesi ilaçsız dinlensin diye bekledim

Hayır bu şekilde değildi gayet normaldi. İlaç tan önce birden konuşmayı birakti kapı gicirtisi gibi ses cikarmaya başladı sonra vetirenere götürdüm solunum problemi var dedi ve bu antibiyotik başlattı

o zaman dışkı için şimdilik endişe etmeyin, antibiyotik sonrasi bozulabilir, takip edin

ağız hareketinin illa kötü bir sebebi olmaz, ancak devam ederse mikostatin şurup kullanilabilir, hafif bir ilaçtır

o zaman dışkı için şimdilik endişe etmeyin, antibiyotik sonrasi bozulabilir, takip edin

ağız hareketinin illa kötü bir sebebi olmaz, ancak devam ederse mikostatin şurup kullanilabilir, hafif bir ilaçtır
İki üç gün bekleyip tekrar bu konu altında bilgilendirme yapacağım durumu ile ilgili

Geri