Ben bu tür petshop ürünlerinden çok şey beklemiyorum. Prestij mühimdir, fakat daha mühimi o prestijin dolu olmasıdır.
Ürününe güvenen kişi ya da kurumlar markalaşmaya yönelirler. Bununla alakalı yatırımlar ve çalışmalar yaparlar. Güven ve bilgi oluşturmak adına web sitesi açılır genelde. O web sitesinde ürün ve şirket hakkında bilgiler yer alır. Keza bu durum üretilen kaynakla alakalı çeşitli kalite ve üretim standardı belgelerini içerir.
Vs.vb.
Bu sebeple şahsen şeffaf ya da şeffaflığa müsait olan markaları tercih etmişimdir. Bu ürünleri değerlendirmek daha kolay ve mühimdir.
Örneğin Muratsani olarak sektörün açlığını görüp buna yönelmek istiyorum. "Sani Muhabbet Kuşu Yemi" iyi fikir
Yem üreticilerden toptan ucuza yem temin edip, güzel bir paketleme hazırlatıp gerekli temel izinleri alıp, sani muhabbet kuşu yemi olarak piyasaya sürmem zor bir süreç değil. Petshoplar, marketler, internet gibi platformlara kar karşılığı ürünümü satmaları ile alakalı çalışmalar yürütür. Kar marjı oranımı düşük fakat sirkülasyon oranımı yüksek tutmayı hedeflerim.
Vsvsvvs. En kaba haliyle.
Fakat hep söylediğim şey; x yem markası. Kimdir neyin nesidir bu x? İn cevabını detaylarıyla alabilmeliyimdir.
Yoksa bütün muhabbet kuşu ya da başka hayvanların besin paketleri alıp bakın, hepsinde benzer ifadeler.
Sağlıklı, vitaminli, başarılı vsvsvb
Benim fikrim Şimalcim, belki bu değil ama forumda adı geçen Türkiye menşeili başka ürünler var mesela, enerjini onlara harcasan bizler içinde daha faydalı olur kanaatindeyim
Tabi yine de sen bilirsin