Küçük bir yardıma ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eyuphan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eyuphan

Yeni Üye
Yakın zamanda(dişi ve rrkek) kuşlarımdan dişi olan öldü. 1 yıla yakın zamandır bakıyodum ama şimdi tek o kaldığı için kendimi sevdirmek istiyorum. Sürekli kafesten çıkardım mı kafesin üstünden inmiyo elime zor şekilde alıyom aldıktan sonra ise uçup duvara çarpıyo,şimdiye kadar bi sakatlık çıkmadı ama kendimi nasıl daha fazla sevdirebilirim. 1 yıldır bakıyom ve artık kafesten çıkardım mı bana uçsun omzuma konsun istiyorum be yapmalıyım

Yakın zamanda(dişi ve rrkek) kuşlarımdan dişi olan öldü. 1 yıla yakın zamandır bakıyodum ama şimdi tek o kaldığı için kendimi sevdirmek istiyorum. Sürekli kafesten çıkardım mı kafesin üstünden inmiyo elime zor şekilde alıyom aldıktan sonra ise uçup duvara çarpıyo,şimdiye kadar bi sakatlık çıkmadı ama kendimi nasıl daha fazla sevdirebilirim. 1 yıldır bakıyom ve artık kafesten çıkardım mı bana uçsun omzuma konsun istiyorum be yapmalıyım
Merhabalar. Sorununuz için forumumuz da yer alan konuları inceleyebilirsiniz :

Thread 'Muhabbet Kuşu Eğitimi: Güven Kazanımı' Muhabbet Kuşu Eğitimi: Güven Kazanımı

Thread 'Muhabbet Kuşu Eğitimi: Ele Alıştırmak' Muhabbet Kuşu Eğitimi: Ele Alıştırmak

Thread 'Muhabbet Kuşu Eğitimi: İleri Aşama El Terbiyesi verme' Muhabbet Kuşu Eğitimi: İleri Aşama El Terbiyesi verme

Daha fazlası için :

Forumumuz da yer alan "Eğitim ve Evcilleştirme" bölümünü inceleyebilirsiniz.

Oyla 0
Geri