Kullandığım markalar iyi mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Multivitamin: Ozzy multivitamin haftada 1 kez
Probiyotik: Probiacti bird haftada 1 kez
Yem: Garden mix
Ek kanarya yemi (çünkü Garden de kanarya yemi az): Quik kanarya yemi. Haftada 2 kez 1 çay kaşığı kadar ek olarak yeme ekliyorum. Quik marka kötü diye düşünüyorum ama maalesef internetten alamam ve kuşçular da bu bulunuyor sadece

Multivitaminin markasını ilk defa duyuyorum ama haftada 1 kez yerine 10 günde 1 kez verebilirsin. Probiyotikte haftada 2 kez verebilirsin. Kullandığın probiyotik bence çokta iyi değil içinde şeker var. Başka marka kullanabilirsin.

Oyla 0
Merhaba, kanarya yemini o kadar az vermenize gerek yok. Normal yemi ile karıştırınız.
Multivit duydum ama önerebileceğim bir ürün değil. Probiyotik iş görür

Oyla 0
Multivitaminin markasını ilk defa duyuyorum ama haftada 1 kez yerine 10 günde 1 kez verebilirsin. Probiyotikte haftada 2 kez verebilirsin. Kullandığın probiyotik bence çokta iyi değil içinde şeker var. Başka marka kullanabilirsin.
Probiacti iyi bir marka. Diazyme den iyidir ama multivitamini bilmiyorum

Oyla 0
Multivitamin: Ozzy multivitamin haftada 1 kez
Probiyotik: Probiacti bird haftada 1 kez
Yem: Garden mix
Ek kanarya yemi (çünkü Garden de kanarya yemi az): Quik kanarya yemi. Haftada 2 kez 1 çay kaşığı kadar ek olarak yeme ekliyorum. Quik marka kötü diye düşünüyorum ama maalesef internetten alamam ve kuşçular da bu bulunuyor sadece
Bende kuşumu ilk aldığım zaman Ozzy marka vermişlerdi hala elimde ama kullanmıyorum.

Oyla 0
Bende kuşumu ilk aldığım zaman Ozzy marka vermişlerdi hala elimde ama kullanmıyorum.
Neden? Ben de bilmiyorum pek bu markanın nasıl olduğunu ama bu satılıyor sadece. İnternetten baktım fiyatına fiyatı da ucuz değil aslinda. Bence çok kalitesiz bir multivit degil. Digerleri nasil peki??

Oyla 0
Neden? Ben de bilmiyorum pek bu markanın nasıl olduğunu ama bu satılıyor sadece. İnternetten baktım fiyatına fiyatı da ucuz değil aslinda. Bence çok kalitesiz bir multivit degil. Digerleri nasil peki??
Avisol- ozzy- deepfix-apex tarzı vitaminler genelde aynılar. Fiyatları aslında ucuz ama daha pahaliya satiyorlar bilerek satıcılar.

Oyla 0
Geri