Kullandigim Ürünler Kaliteli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Savas S.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savas S.

Forum Sakini
Uzun süredir kullandigim ürünlerin kalitesini merak ediyorum. Disinin gelisimine katkida bulunur mu?
WhatsApp Image 2021-06-03 at 11.25.53.jpeg
1. Vitamin icerigi
WhatsApp Image 2021-06-03 at 11.28.08.jpeg
2. Vitamin icerigi
WhatsApp Image 2021-06-03 at 11.28.10.jpeg

Hallo ? Ich empfehle das Vogelfutter der Marke Versele Laga. Sie sollten keine Vogelcracker verwenden, da sie keinen echten Honig enthalten. Sera Vitamin ist schön, aber wenn Sie die Produkte von Röhnfied verwenden, ist es nützlicher.Wenn Sie gutes Wasser haben, brauchen Sie meines Erachtens kein Trinkwasser.

Oyla 0
Hallo ? Ich empfehle das Vogelfutter der Marke Versele Laga. Sie sollten keine Vogelcracker verwenden, da sie keinen echten Honig enthalten. Sera Vitamin ist schön, aber wenn Sie die Produkte von Röhnfied verwenden, ist es nützlicher.Wenn Sie gutes Wasser haben, brauchen Sie meines Erachtens kein Trinkwasser.
es ist deutsch wir können nicht auffassen
kendim yazdım okulda biraz öğreniyorum da

doğru yazmış mıyım

Oyla 0
versele laga ile eifutter almayi düsünüyorum bu ay sonunda, balli krakerleri de annemler almis birdaha aldirmiyacagim ?

Oyla 0
Vitakraftın orjinali sanırım bu Türkiyede yok. Vitakraftın diğer yem çeşitlerini de dene ;)

Ballı kraker kullanma zararlı, onun yerine doğal dal darı al..

O vitafit suyada gerek yok, normal içme suyu kullan daha sağlıklı ;)

Sera ve beaphar ürünleride fena değil kullanılabilir. Ama daha kaliteli ürünler bulabilirsen değiştirebilirsin..

Oyla 0
bu işin kaynağındasın, en kaliteli ürünlerin orjinalleri elinin altında

aynı anda beaphar ve vitafit kullanma, ikisi de mineral desteği

sera + beaphar + vitafit yerine sadece nekton-s kullanabilirsin. ayrıca probiyotik de alın

sittich starking pek gerekli değil

en soldaki yemin yerine normal vitakraft yem kullanabilirsin

sağdaki krakeri çöpe atabilirsiniz

Oyla 0
Geri