KanaryalıVeMutlu
Forum Sakini
Yem bozukmu attığım videodaki yerdeki yemlerin çoğu kabuktur. yemler yem kabına mıktanıslan çekilir gibi yapışıyor
Evet yeminiz yüksek ihtimalle nemlenmiş ve bozulmuş. Yeni yem almanızı öneririm.Yem bozukmu attığım videodaki yerdeki yemlerin çoğu kabuktur. yemler yem kabına mıktanıslan çekilir gibi yapışıyor
yemimi plastik kavanozda balkonda saklıyorum ankarada yaşıyorum şimdi bakıyorum saklama kabıma yapışıyormu yemde böcek yokMerhabalar. Bazı plastikler elektriklenme neticesinde yemleri bu şekilde tutabiliyorlar. Bunun dışında, güvelenme gibi durumlarda da bu tip şeyler olabiliyor.
Bunu sadece yemliğinizde mi yaşıyorsunuz? Ve her defasında mı yaşadığınız birşey? Yemi nasıl ve kaç derece de muhafaza ediyorsunuz?
Yem markanız nedir?
Versela lega ya geçeceğim yemde böcek görmedimBence yeminiz tam anlamıyla bayat sayılmaz ama bu tip toplanmalar ya da yapışmalar bayat olabileceğinin göstergelerinden olabiliyor bazen. Eğer fazla yem yoksa elinizde yeni yem almanızı öneririm.Bayatlamış Yem Nasıl Anlaşılır?
Bayatlamış Yem Nasıl Anlaşılır? Taze / Bayat Yem Nasıl Ayırt Edilir? Bayat yemleri anlamak bazı durumlarda kolay olmuyor fakat bayat yem tüketen kuşlarda belirgin bazı değişimler olabiliyor. Örneğin yem tüketimde azalma, kusma ve ishaller, yemli dışkılama, yem seçme gibi gibi. Tabi bu evrede...iyikus.com
Saklama Kabına yem yapışmıyor sadece yemlikte oluyorMerhabalar. Bazı plastikler elektriklenme neticesinde yemleri bu şekilde tutabiliyorlar. Bunun dışında, güvelenme gibi durumlarda da bu tip şeyler olabiliyor.
Bunu sadece yemliğinizde mi yaşıyorsunuz? Ve her defasında mı yaşadığınız birşey? Yemi nasıl ve kaç derece de muhafaza ediyorsunuz?
Yem markanız nedir?
yemi güneş görmeyen , mümkün mertebe serin ve kuru ortamda saklayın. balkonda her yem bozulur küf mantar bakteri yaparyemimi plastik kavanozda balkonda saklıyorum ankarada yaşıyorum şimdi bakıyorum saklama kabıma yapışıyormu yemde böcek yok
babam izin vermiyor buzdobalına koymayayemi güneş görmeyen , mümkün mertebe serin ve kuru ortamda saklayın. balkonda her yem bozulur küf mantar bakteri yapar