Kullandığım Yem Bozuk mu?

KanaryalıVeMutlu

Forum Sakini
Yem bozukmu attığım videodaki yerdeki yemlerin çoğu kabuktur. yemler yem kabına mıktanıslan çekilir gibi yapışıyor

Merhabalar. Bazı plastikler elektriklenme neticesinde yemleri bu şekilde tutabiliyorlar. Bunun dışında, güvelenme gibi durumlarda da bu tip şeyler olabiliyor.

Bunu sadece yemliğinizde mi yaşıyorsunuz? Ve her defasında mı yaşadığınız birşey? Yemi nasıl ve kaç derece de muhafaza ediyorsunuz?

Yem markanız nedir?

Oyla 0
Merhabalar. Bazı plastikler elektriklenme neticesinde yemleri bu şekilde tutabiliyorlar. Bunun dışında, güvelenme gibi durumlarda da bu tip şeyler olabiliyor.

Bunu sadece yemliğinizde mi yaşıyorsunuz? Ve her defasında mı yaşadığınız birşey? Yemi nasıl ve kaç derece de muhafaza ediyorsunuz?

Yem markanız nedir?
yemimi plastik kavanozda balkonda saklıyorum ankarada yaşıyorum şimdi bakıyorum saklama kabıma yapışıyormu yemde böcek yok

Oyla 0
Bence yeminiz tam anlamıyla bayat sayılmaz ama bu tip toplanmalar ya da yapışmalar bayat olabileceğinin göstergelerinden olabiliyor bazen. Eğer fazla yem yoksa elinizde yeni yem almanızı öneririm.

*Elinizle test edin. Yemi aldığınızda elinize ısrarcı yapışan tohumlar olursa sürecini tamamlamış demektir.

Oyla 0
Bence yeminiz tam anlamıyla bayat sayılmaz ama bu tip toplanmalar ya da yapışmalar bayat olabileceğinin göstergelerinden olabiliyor bazen. Eğer fazla yem yoksa elinizde yeni yem almanızı öneririm.
Versela lega ya geçeceğim yemde böcek görmedim

Oyla 0

Yem markanız nedir?
Saklama Kabına yem yapışmıyor sadece yemlikte oluyor

Oyla 0
1. Sıradaki kalitesiz plastik, elektriklenme oranı çok yüksek ve içerisine koyacağınız herşey gördüğünüz gibi yapışma yapacaktır.

Diğerleri saklama olarak en uygun seçenekler olabilir nitelikte. Depolama konusun da hava sızdırmaz ürünler tercih edebilirsiniz. Bu, yeminizi daha uzun ömürlü muhafaza etmenizi sağlayabilir.

Sadece yemliğe yapışması, yemlik kaynaklı bir durum olabileceği gibi diğer arkadaşlarında belirttiği gibi yemin bozulma ihtimalinden kaynaklanan bir durumuda işaret edebilir.

Yemlikler çok pahalı ürünler değildir. Arzu ederseniz yeni, kaliteli yedek bir yemlik alarak ve yeminizi yenileyerek aklınızda soru işareti bırakmamayı seçebilirsiniz...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oyla 0
Buz dolabı gerekli değil. Işık görmeyen kapalı bir dolap olabilir.

Oyla 0
Geri