Kullandığım Yem Hakkında;

Rüştü Okumuş

Çevirmen
Merhabalar herkese iyi hobiler. 7 aylık erkek sultan papağanımız var ve yem olarak versele laga prestige loro parque australian parakeet mix kullanıyorum. Bu yem iyimidir birde içine aspur ilave etmelimiyim? Herhangi üretim vs yok. Teşekkür ederim :)

Yemin içeriğine baktım oldukça zengin bir yem. Karışım bana göre yeter de artar. İçine aspur ekleyebilirsin olabilir, güzel de olur aslında. Ama eklemezsen de bir eksiklik olmaz yani. İstersen biraz ekle. Onun dışında harika bir yem. Fiyatından da anlaşılıyor zaten. Normal papağan yemlerine göre bayağı pahalı. Kullanmaya devam et, çok güzel yem. İçine aspur da eklersen dört dörtlük bir yem olur. Kullanmaya devam et.

Oyla 0
Yemin içeriğine baktım oldukça zengin bir yem. Karışım bana göre yeter de artar. İçine aspur ekleyebilirsin olabilir, güzel de olur aslında. Ama eklemezsen de bir eksiklik olmaz yani. İstersen biraz ekle. Onun dışında harika bir yem. Fiyatından da anlaşılıyor zaten. Normal papağan yemlerine göre bayağı pahalı. Kullanmaya devam et, çok güzel yem. İçine aspur da eklersen dört dörtlük bir yem olur. Kullanmaya devam et.
Uzun araştırmalar sonucu 3 aydır bu yemi kullanıyordum ve papağanımda severek yiyor. Teşekkür ederim hemen bugğn aspur ekleyeceğim. Ne kadar eklemeliyim sizce?

Oyla 0
Birde ben avisol a, avisol plus kullanıyorum. Gerwit-wye geçmeyi düşünüyorum sizce nasıldır? Birde maalesef küçük şişelerde bulamadım hep 1litre ve fiyatları baya yüksek.
Avisol ürünleri petshop boyalı suları dediğimiz hiçbir işe yaramayan ürünler kategorisinde yer alıyor. Gerwit W’ye geçiş yapmanı öneririm. Dünyada tanınmış ve çok iyi ürünleri olan Röhnfried markasının bir ürünüdür. Çok güzeldir. İnternette bölünmüşleri satılıyor. Ben sana birazdan link atarım bekle.

Oyla 0
Avisol ürünleri petshop boyalı suları dediğimiz hiçbir işe yaramayan ürünler kategorisinde yer alıyor. Gerwit W’ye geçiş yapmanı öneririm. Dünyada tanınmış ve çok iyi ürünleri olan Röhnfried markasının bir ürünüdür. Çok güzeldir. İnternette bölünmüşleri satılıyor. Ben sana birazdan link atarım bekle.
Teşekkür ederim saolun :)

Oyla 0
Ben de ilk fiyatını gördüm oha dedim. Sonra anladım bu yem niye bu kadar pahalı.
İlk papağanımı aldığımda doğanay beye sormuştum ikisinin farkını birde normal versele laga vardı. Pahalı ama sonuçta beslediğimiz hayvanlarında vebali üzerimizde oluyor oyüzden elimizden geleni yapalımda :)

Oyla 0
Geri