Kulucka

Ebrar GÖKÇE

iyikus.com Üyesi
Merhabalar Benım bır sorum olucaktı takım sultan papaganımda 2 gundur cıflesme olmuyor ayrıca ıkısıde yuvadan cıkmıyolar cok nadır belkı gunde 3-4 kez cıkıp yem ve suyunu yedıkten sonra tekrar yuvalıga gırıyolar acaba bu yumurtanın habercısımıdır ılk cıftlesme gununden bugune tam 18 gun oldu yumurta henuz yok acaba yolda mı yoksa kuslarımda kısırlık olabılır mı

Merhaba yumurta gelecektir büyük olasılık ya da gelmiş bile olabilir.

Oyla 0
Aksam kontrol ettım ama goremedım ıkısıde yuvalıktaydı kalkmadılar dişide kanatları yerde kucuk kucuk otus yaptı rahatsız etme benı dercesıne ☺️Bende fazla kurcalamadım rahatsız etmedım sabah bakıcam cok tesekkurler

Oyla 0
Süper adınıza sevindim. Yumurta gelecektir yarın olmasa bile 1-2 güne kesin.

Oyla 0
Cok tesekkur ederım ılgınız ıcın bırde bır sorum daha olucaktı bundan sonra yapmam gereken nedır cunku yem yemeyı bıle unuttular dıyebılırım sıze yuvalıktan cıkmıyolar ekstra olarak mama verılırmı kulucka sırasında

Oyla 0
Mama verilebilir elbette ama yumurtalı dönemde haftada 1 ya da 2 kez vermek yeterli olur. Bebekler çıkmaya başladığında oran arttırılabilir.
Şu aşamada kuşların rutin bakımını yapmanız yeterlidir. Kafesten çıkartmayınız ve az rahatsız ediniz. Günde 1-2 kez yuvayı kontrol edebilirsiniz.

Oyla 0
Geri