GüzelKuş Veteran Katılım 4 Tem 2017 Mesajlar 2,117 Çözümler 3 Yaş 34 Konum Ankara 17 Şub 2018 #1 arkadaşlar benim muhabbetler çiftleştiler yumurta bekliyorum yuvalığı taktım kummu yoksa talaşmı katayım hangisi sağlıklı
arkadaşlar benim muhabbetler çiftleştiler yumurta bekliyorum yuvalığı taktım kummu yoksa talaşmı katayım hangisi sağlıklı
Merve B. Veteran Katılım 13 Ara 2017 Mesajlar 1,276 Yaş 32 Konum ankara 18 Şub 2018 #2 Talaşın daha sağlıklı olduğunu duymuştum.Ancak kuşlar kabul etmeyebiliyor.Azar azar koyarak deneyebilirsiniz
Talaşın daha sağlıklı olduğunu duymuştum.Ancak kuşlar kabul etmeyebiliyor.Azar azar koyarak deneyebilirsiniz
Doğanay Y. Yönetici iyikus.com Yetkilisi Katılım 3 Tem 2017 Mesajlar 26,713 Çözümler 129 Yaş 34 Konum Ankara 18 Şub 2018 #3 Talaş koyulması gerekiyor fakat her talaş olmuyor. Hamster talalı dedikleri çam talaşı olmalı. Kum yaz ayları için uygundur. Konulacak talaş parmak ucuyla tutabileceğin kadar olmalı. Fazla olmaması gerekiyor.
Talaş koyulması gerekiyor fakat her talaş olmuyor. Hamster talalı dedikleri çam talaşı olmalı. Kum yaz ayları için uygundur. Konulacak talaş parmak ucuyla tutabileceğin kadar olmalı. Fazla olmaması gerekiyor.