Kumru balkonuma yuva yapmış

minikmichael

Forum Sakini
Daha yeni yuvası az biraz dal var yuvalarını yeni fark ettim ne yapmalıyım sizce? Mikrop sorunundan korkuyorum 2 tane yavru sevda papağanım var onlara bulaşabilir. İnternette de kumru yuvasından bitlenirsiniz yazan yetiştiriciler gördüm sizin fikirleriniz neler? Hayvanları daha yeni başlamış da olsalar yuvalarından etmek hiç istemiyorum ama bu mikrop sorunu beni çok korkutuyo papağanlarıma bulaşır mı?

Benim eski evimin balkonundada yapmışlardı kumrular. O zaman kuşum yoktu ama aktif olarak balkonuda kullanmamıza rağmen bir bitlenme sorunu yaşamadık. Kumrular olup olmadık yerlere yuva yapabiliyorlar ama ben yuvayı bozmanızı istemem ama sizi rahatsız ediyorsa daha yumurtlamadan az dal varken mecburen bozun.

Oyla 0
Benim eski evimin balkonundada yapmışlardı kumrular. O zaman kuşum yoktu ama aktif olarak balkonuda kullanmamıza rağmen bir bitlenme sorunu yaşamadık. Kumrular olup olmadık yerlere yuva yapabiliyorlar ama ben yuvayı bozmanızı istemem ama sizi rahatsız ediyorsa daha yumurtlamadan az dal varken mecburen bozun.
Ben de hiç istemiyorum bozmak gerçekten. Tek şüphem diğer kuşlarıma sorun yaratması.

Oyla 0
Geri