mermerler dışkı oluyor hep ama temizliyorum. dümdüz güvercin yemi alıp verebilirim yanigüvercinlerin yediği herşeyi yerler. yalnız çok alıştırırsan sürü halinde dadanır camları falan ciddi pisletirler. evdeki bayanlardan dayak yersin haberin olsun
benim muhabbet yemlerini ve yulafı hemen tüketiyorlar.Evet güvercin yemi severek yiyorlar. Bazı muhabbet yemlerini de yiyorlar.
olur onu da denerim. bendeki entrobac biraz sıkıntılı ya bozuldu galiba. kaş yaparken göz çıkartmıyım.Kumruların en çok alıştıkları şey buğdaydır. Genelde hep buğday verdikleri için yemeyebilirler bu tarz karışık şeyleri.. En güzeli taze güzel bir atalık buğday al mis Üstüne birazda entrobac falan serpiştir tamamdır
olur onu da denerim. bendeki entrobac biraz sıkıntılı ya bozuldu galiba. kaş yaparken göz çıkartmıyım.
benim yemden verirsem yem dayanmaz anında bitiriyorlar.Ben entrobacle denemiştim normalde 2 3 saatte biten yem bir gün boyunca durmuştu galiba anlıyorlar farklı olduğunu Kendi kuşlarımın yeminden veriyorum severek yiyorlar siz de öyle yapabilirsiniz.
Evet çok hızlı bitirdikleri de oluyo ama nedense bu yaz aylarında çok uğramıyolar gibi. Su da koyuyorum içtiklerini görmedim hiç.benim yemden verirsem yem dayanmaz anında bitiriyorlar.
Evet çok hızlı bitirdikleri de oluyo ama nedense bu yaz aylarında çok uğramıyolar gibi. Su da koyuyorum içtiklerini görmedim hiç.
buraya geçtiğimiz kış gelmeye başladılar. 4-5 çift geliyor. birde alt katımdaki balkonda kırlangıçlar var bir anda kuş popülasyonu arttıBende muhabbet kuşu yemi veriyorum 2 saatte bitirmiş oluyorlar
Ben bazen kendi kuşumun yemini üflemek yerine direkt döküyorum pencerenin önüne ekstra almıyorum kardeş kardeş tüketiyorlar bir paketiburaya geçtiğimiz kış gelmeye başladılar. 4-5 çift geliyor. birde alt katımdaki balkonda kırlangıçlar var bir anda kuş popülasyonu arttı
aslında açık satılan muhabbet yerlerinden alınıp verilebilir mi
denemedim ama denerim yarın sabah.Acaba küçük küçük sebze meyve doğrasak yerlermi? Deneyen var mı?