kumrulara yem olarak ne verilebilir

Selhan H.

Çevirmen
herkese iyi forumlar. camın önüne her gün kumrular geliyor. ben de camın önüne yulaf ve su bırakıyorum. 1-2 aydır böyle devam ediyor. verebileceğim farklı bir yem var mı?

Kumruların en çok alıştıkları şey buğdaydır. Genelde hep buğday verdikleri için yemeyebilirler bu tarz karışık şeyleri.. En güzeli taze güzel bir atalık buğday al mis :) Üstüne birazda entrobac falan serpiştir tamamdır :D

Oyla 0
Kumruların en çok alıştıkları şey buğdaydır. Genelde hep buğday verdikleri için yemeyebilirler bu tarz karışık şeyleri.. En güzeli taze güzel bir atalık buğday al mis :) Üstüne birazda entrobac falan serpiştir tamamdır :D
olur :) onu da denerim. bendeki entrobac biraz sıkıntılı ya :( bozuldu galiba. kaş yaparken göz çıkartmıyım.

Oyla 0
Ben entrobacle denemiştim normalde 2 3 saatte biten yem bir gün boyunca durmuştu galiba anlıyorlar farklı olduğunu :) Kendi kuşlarımın yeminden veriyorum severek yiyorlar siz de öyle yapabilirsiniz.

Oyla 0
Evet çok hızlı bitirdikleri de oluyo ama nedense bu yaz aylarında çok uğramıyolar gibi. Su da koyuyorum içtiklerini görmedim hiç.
Bende muhabbet kuşu yemi veriyorum 2 saatte bitirmiş oluyorlar :)
buraya geçtiğimiz kış gelmeye başladılar. 4-5 çift geliyor. birde alt katımdaki balkonda kırlangıçlar var :) bir anda kuş popülasyonu arttı :)

aslında açık satılan muhabbet yerlerinden alınıp verilebilir mi

Oyla 0
buraya geçtiğimiz kış gelmeye başladılar. 4-5 çift geliyor. birde alt katımdaki balkonda kırlangıçlar var :) bir anda kuş popülasyonu arttı :)

aslında açık satılan muhabbet yerlerinden alınıp verilebilir mi
Ben bazen kendi kuşumun yemini üflemek yerine direkt döküyorum pencerenin önüne ekstra almıyorum kardeş kardeş tüketiyorlar bir paketi ☺️

Oyla 0
Kuşlar su ihtiyacını gidermek için genelde meyve yiyorlar. Kırmızı ve turuncu renkli meyveleri öncelikle tercih ediyorlar. Sebze ise bazen yiyorlar ama taze görünümdeyse.

Oyla 0
Geri