Kursak mantarı mı?

Hocam rahatsızlığin ne olduğunu kesin bilemeyiz ancak bir sorun olduğu muhakkak

bu hareketi ne zamandır yapıyor ve sürekli yapıyor mu? kafes tabanina kağıt havlu serip dışkı fotolarını paylaşabilirmisiniz?

Hocam rahatsızlığin ne olduğunu kesin bilemeyiz ancak bir sorun olduğu muhakkak

bu hareketi ne zamandır yapıyor ve sürekli yapıyor mu? kafes tabanina kağıt havlu serip dışkı fotolarını paylaşabilirmisiniz?

Üstadım hayirli sabahlar dun aksam kardesime pecete koymasini soylemistim yine yazdim foto gelince yukleyecem

Yem yedikten sonra uctuklarinda bu davranış yapilabiliyor. Diğer anormal nedenler sindirim sorunlari ve kursak enfeksiyonlariyla alakalı. Dışkılar temiz görünüyor

Bu tip durumlarda öncelikle kursak enfeksiyonu elemek gerekiyor bana göre. Elinizde kullanabileceğiniz bir ürün var mı flagy, mikostatin ya da nistatin etken maddeli bir ürün? Bunun ardindan kisa süreli sulpha gurubu bir ilaç denenebilir

bu bence sindirim sistemi bakteriyel enfeksiyonu, dışkı da bozulmaya başlamış. amoksisilin, enrofloksasin, sulfadiazin gibi maddeler kullanılabilir. sebebi net bilinemediği için geniş etkili bactrim şurup denenebilir. tecrübeli arkadaşlar da yorum yaparlar ona göre hareket edersiniz

Bence önce mantar ilacı kullanmakta fayda var. Eczaneden mikostatin yada fungostatin alıp 3 gün kullanın ardından tekrar değerlendirelim..

Bence ilaca başlamadan 2 gün divitsol ya da pektim içeren bir ürün kullanın. Bulamazsanız elektrolitte olur. Sıvı dışkılaması toparlamazsa 3. gün arkadaşlarımın önerisi dinlenebilir.

Geri