Merhaba, gözlem yapmanız gerekiyor. Şişliğinin sebebini bu şekilde anlamamız imkansız. Görsel eklerseniz en azından tahmin yürütebiliriz ama
Teşekürler öncekine gire daha sis gibi geldi bize erkekle eskisi gibi ilgilenmiyor dışkıları arada farklılık gösterince endişelendim açıkçası icim rahatladıHer şey olması gerektiği gibi görünüyor.
o hareketi benim kuşum çok yapıyor,öğürme hareketi yapıp bazen yem çıkartıyor ama bunu eşyaları için yaptğını sanıyorum. Dediğiniz garip koku bizimkinde de vardıŞişlikten önce garip öğürme ve kursaktan bir şeyleri çıkarmaya çalışma hareketleri başlıyor. Bazen kuşu elinize alıp öper gibi yapıp nefesini koklamak da gerekiyor. Çok kötü kokular gelmeye başladı ise kendiniz anlarsınız bir şeylerin ters gittiğini. Bana da çok normal göründüler ama takip edin.
Kokmuyor ama zaten erkek kuşum da varŞişlikten önce garip öğürme ve kursaktan bir şeyleri çıkarmaya çalışma hareketleri başlıyor. Bazen kuşu elinize alıp öper gibi yapıp nefesini koklamak da gerekiyor. Çok kötü kokular gelmeye başladı ise kendiniz anlarsınız bir şeylerin ters gittiğini. Bana da çok normal göründüler ama takip edin.